Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Vackraste porslinsserien till våren

” Inlägget innehåller annonslänkar”

En vacker porslinsserie

Nu blir det ännu mera inredning här för det är något som jag älskar. Lila färger är väldigt trendigt nu till våren och det har jag nämt tidigare för er. Men ljusgröna nyanser är också en trend som jag även har fastnat för. Kan inte riktigt bestämma mig för vad jag gillar mest. Men har hittat en jättefin porslinsserie i ljusgröna färger och därför vill jag visa er dessa vackra ögonstenar. 

 

Middagstallrik finns här // Frukosttallrik finns här // Skål finns här // Kopp finns här.

 

Serien består av middagstallrikar, frukosttallrikar, skålar och koppar. Gillar att serien är enkel och den härliga färgen gör det där lilla extra. Tänk er en fin dukning på ett naturfärgat matbord eller med en beige duk på. Dessa gröna färger skulle passa perfekt till det naturliga i bakgrunden. Ni ser på inspirationsbilderna om hur jag menar.

Länkar till vardera porslin hittar ni under kollaget.

 

//PUSS

10 comments / Add your comment below

  1. Jättefint! Men jag är 100% inne på att INTE ha en serie längre, utan blanda hejvilt. Jag är så trött på mig själv som alltid ska se till att det finns 8 stycken av allting och allting ska vara så förbannat tillrättalagt. ORKAR INTE MED MIG SJÄÄÄÄLV! Så nu får allting blandas blandas blandas, hehe.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan