Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Vackra posters med 30% rabatt

– I samarbete med Gallerix –

Nya posters

Nu har jag fått hem flera fina posters från Gallerix. Den här gången blev det fyra stycken i måtten 30×40 cm och sex stycken i måtten 20×30 cm. Har även en rabattkod till er som ger 30% rabatt på ett köp. Koden hittar ni i slutet av inlägget. 

 

 

Alla posters förvaras i rör gjorda av kartong och det gör att dom levereras väl och tryggt. 

 

 

Dessa posters är alltså ihop rullade med papper runt om och istoppade i dessa rör.

 

Här ser ni fyra stycken posters då dom två gröna till vänster ska vara i köket och dom andra två i vardagsrummet. Jag tycker att det är så vackert med tavelväggar och det finns så mycket inspiration på deras hemsida.

 

Övriga posters är svartvita och har två planer om hur jag ska sätta upp dom. Antingen med ett snöre på väggen där dom får hängas upp med klämmor. Alltså utan ramar. Eller så ska jag placera dom i mina bokhyllor. Jag ska prova på båda alternativen innan jag bestämmer mig. 

 

 

Såhär ser det ut i köket då den i mitten sitter kvar sen tidigare. Jag har tema med detaljer i dovt grönt i köket och därför passar dessa posters perfekt där på väggen. 

 

 

I vardagsrummet bytte jag ut två posters mot dessa som hänger ovanför tv:n. Dessa tillhör kategorin abstrakt och det finns många fler kategorier. Som kartaffischer, djur, mode, texttavlor, texttavlor och mycket mer. 

 

 

Vill du också förnya ditt hem med nya fina posters? Då har jag en rabattkod till er som ger 30% rabatt på hela köpet. Ange rabattkod: Netti30 i kassan så dras rabatten automatiskt vid köpet.

– I samarbete med Gallerix –

 

//PUSS

12 comments / Add your comment below

  1. Jag har lite planer på att skapa en svartvit vägg med ramar, men jag kommer med största sannorlikhet bara använda bilder ifrån våra resor 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan