Vackra Örebro

En promenad varje morgon i vackra Örebro!

Varje morgon när jag kliver av bussen i Örebro tar jag alltid en promenad förbi slottet. Området runt omkring är så himla vackert. Här om dagen blev jag tvungen att stanna till för att knäppa några bilder på vägen mot jobbet.

 

 

 Dessa vackra blommor och vattnet i bakgrunden vid slottet.

 

 

Det finns verkligen så vackra miljöer i Örebro och snart bor jag äntligen där.

 

 

Idag är jag ledig!

Eftersom Sveriges Nationaldag hamnade på en lördag i år så får vi som jobbar raka veckor lägga ledigt en annan dag. Valde som idag och det är jag tacksam över. Men det är så himla typiskt! Nu har det varit en riktig sommar i flera dagar men från och med idag ska det regna. Då får jag starta dagen med ett träningspass hemma efter morgonkaffet. Barnen ska först iväg till sina skolor och sedan kör jag. Men sedan får jag passa på att städa, rensa och alla andra måsten som ligger och väntar. Nu har jag ingen anledning med att skjuta på allt eftersom vädret inte direkt lockar. Får helt enkelt göra det bästa av situationen! Är jag riktigt duktig under dagen så förtjänar jag en kväll med fredagsmys och en massa gott.

 

Här är en outfit från i tisdags när det var som varmast. Jackan hade jag bara på mig tidigt på morgonen men hade kunnat gå utan den. Har inte hunnit leta fram mina sandaler ännu men det gick bra att gå i mina sneakers.

Önskar er alla en härlig dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

16 comments / Add your comment below

 1. Åh så vackert! Och lyxigt att få ta ut ledigt en annan dag istället, aldrig hört att någon fått det 🙂 ha en fin ledig dag nu, kram

 2. Vilken vacker utsikt påväg till jobbet och så fin outfit! Hoppas du får en härlig ledig fredag trots de tråkiga vädret 💕

 3. Härliga bilder på Örebro
  Ja det är ju lag på att om nationaldagen infaller en lördag får man en extra dag semester/ledigt
  Det gäller bara att säga till sin arbetsgivare
  Ha en toppenhelg!

 4. Vilken fin miljö! Kul att du delar med dig av bilder till oss som inte har besökt staden (ännu).

  Svar: Tack för att du tog dig tid att lämna en kommentar.

  Önskar dig en fin helg.
  Kram

 5. Mmm, fina Örebro, sådär en “mellan” stad, vart där ngr ggr men oftast åkt förbi. Skulle bli jätteglad om jag kommer in i slottet ngn ggn.. Sista 2 åren mest skickat pkt till den fina staden, vem vet kanske tar en trip sydvästerut vart det lider, 🤔.. Forts trevlig lörd och helg önskas, kramar just nu fr Norrtälje.. 🤗🤑😉.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan