Trendiga mobilskal, mobilfodral och mobiltillbehör

– I samarbete med Mobello –

 

Allt för din mobiltelefon

Har nu upptäckt en webbshop vid namn Mobello.se där det finns trendiga mobilskal, fodral och tillbehör för mobiltelefoner. Genom ett samarbete med Mobello fick jag välja ut en produkt från deras hemsida. Det finns mängder av fina saker att välja emellan och fick lite beslutsångest. Men tillslut valde jag ett fodral i ljusrosa färg från märket Marvelle.

 

 

Fodralet förvaras i en väldigt fin förpackning som känns lyxig.

 

 

Om Mobello

Det är ett varumärke för mobiltillbehör och det finns sex butiker i Stockholmsområdet samt online. Du hittar produkter från kända märken som iDeal of Sweden, Guess, Adidas och mycket mer och från deras egendesignade produkter. Några namn på deras egna kollektioner är: Sassy Case, Contempo, iSuit, Almost Nude, Wallets, Magnetica Wallets, Rock Solid, Seasonal och Sparkles N’ Flares. Förutom mobilskal och fodral hittar du även trådlösa laddare, hörlurar, laddkablar och mycket mer!

 

 

 

Mitt Fodral finns även i många andra färger och jag ville såklart ha en ljusrosa. Gillar även dessa detaljer i guld.

 

 

Perfekt att det finns flera fack för förvaring av kort.

 

 

Själva mobilskalet som sitter i fodralet är magnetisk och det blir enkelt att bara lyfta ut den. Vill jag använda något annat skal går det lika bra det också.

 

 

Om du är på jakt efter ett nytt skal eller andra tillbehör för din mobiltelefon så ska du absolut kika in hos Mobello.

 

 

Tycker att fodralet är så himla fint och är väldigt nöjd över den.

 

 

– I samarbete med Mobello –

 

//PUSS

21 comments / Add your comment below

  1. Så fint, jag brukar också få erbjudande om produkter men tackar alltid nej på grund av att jag inte fattar hur man ska skatta på dem. Så tar bara betalt för den saken begriper jag eftersom jag fakturerar via egenanställningsföretag 🙂 . Tycker du det är lätt att skatta på produkterna sen när det ska in i deklarationen?

  2. Toppen samarbete, fint och m just rosa, en av mina färger också.. “iDeal of Sweden Card Holder Pink”, den här blev jag genast sugen på, är i behov.. Tack för bra tips, får se om det leder till handling.. TREVLIG helg, kram.. 🤗

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan