Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Tre nya plagg till hösten

– I samarbete med Femme Luxe –

Nu är det dags för nya plagg till hösten

Jag har varit så dålig på att visa upp mina outfits här på bloggen. I alla fall på senaste tiden. Men nu har jag tagit tag i det och har både fotograferat inför ett samarbete och mina senaste. Alltså några outfits som jag har nyligen har använt och kommer att visa för er snarast här på bloggen.

Det är roligt med mode och har mer hittat mig själv på senaste tiden. Har förstått att jag gillar basplagg och neutrala färger. Men annars är det så kul att testa på nytt och mer vågat. I samband med ett samarbete med klädföretaget Femme Luxe valde jag hem fyra stycken olika plagg. Men fick hem tre av dom eftersom en hade tagit slut i samband med beställningen. Vilket är synd men får då istället välja ett extra plagg inför nästa samarbete med dom. Något som känns helt okej för jag gillar deras plagg.

Men mina val blev en hoodie-klänning, ett stickat tvådelat set och en kavaj i fuskskinn. Den fjärde hade varit en sticka svart klänning men får hoppas att den finns i lager tills nästa gång.

Nu ska jag visa er mina tre nya plagg och hur jag matchar dom.

Först ut en hoodie-klänning:

 

Här ser ni en långärmad hoodie-klänning som jag valde i beige färg. Valde att matcha klänningen med lårhöga stövlar för det blir en sådan snygg kombination. Det hade även varit snyggt med grövre kängor som då hade gjort looken mer cool. Gillar plagg som passar för flera olika stilar för då blir plagget mer användbart.

Materialet är helt underbart och inuti känns det så mysigt och skönt mot huden. För mig är det viktigt att plaggen är bekväma och har skönt material. Passformen blev perfekt då jag valde en storlek större än vad jag har. Vill du ha klänningen mer tight så rekommenderar jag din vanliga storlek.

Du hittar denna Stone Oversized Long Sleeve Drawstring Front Pocket Mini Hoodie Dress genom att klicka på länken. 

 

Nästa plagg är ett stickat tvådelat set:

 

Detta set är så mysigt och perfekt nu till hösten. Det är ett set som består av en ribbstickad polotröja med ett par matchande tights. Valde i ljusgrå färg och dessa går jag gärna runt i hemma med och myser. Annars slänger jag på mig en ullkappa och ett par sneakers om jag behöver gå till affären. Tyvärr är detta set slutsålt men länkar den ändå. Kanske har den snart åter kommit i lager.

Många stickade plagg kan kännas stickiga mot huden. Men det gör inte dessa utan materialet är mjukt och skönt. Även detta set valde jag i en storlek större för att jag ville ha tröjan i oversize. För den kan jag kombinera med många andra plagg som jeans, kostymbyxor, kjol eller skinnbrallor. 

Du hittar detta set Grey Oversized High Neck Jumper Co-Ord genom att klicka på länken. 

 

 

Sist ut är en kavaj i konstläder:

 

Jag föredrar konstläder före äkta för djurens skull och här ser ni en snygg kavaj i konstläder. Den har knappdetaljer, fickdesign och är i svart färg. Här matchar jag kavajen med ett par svarta kostymbyxor, en beige stickad tröja och svarta kängor. Kavajen passar till nästan alla outfits och tycker att den är så himla snygg.

Den är inte fodrad och därför bär jag den med tjockare tröjor under. Därför valde jag två storlekar större än vad jag har för att få den större och för mer utrymme. Vilket jag gjorde helt rätt.

Du hittar denna Black PU Faux Leather Long Sleeve Button Pocket Detail Blazer genom att klicka på länken.

Det var plaggen för den här gången och hoppas att ni gillade dessa plagg.

Dags för garderobsrensning

För det börjar bli kallare ute och vilken dag som helst kan det börja snöa. Igår kom det några snöflingor under förmiddagen men det försvann sedan lika fort. Därför måste jag lägga undan alla vårjackor och ta fram varmare jackor. Hittills har jag satsat på lager på lager för att vänja mig tills kylan är här på riktigt. Ska även leta rätt på vinterskorna som behöver dammas av från förra året. 

 

– I samarbete med Femme Luxe –

 

//PUSS

9 comments / Add your comment below

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan