Inspiration, Mode, Outfits, Personlig

Tre höst outfits

” Inlägget innehåller annonslänkar ”

Eller är det egentligen vinter just nu?

Har iallafall ingen vinterkänsla och har ännu inte sett röken av någon snö. Igår kväll när jag påbörjade detta inlägg knastrade regnet mot fönstret. Då kände jag att det var extra skönt att sitta inomhus. Satt och surfade runt på höstkläder via nätet och det finns så himla mycket fint. Men i slutändan kom jag fram till vilka tre outfits som jag trivs allra bäst i just nu. Här har jag plockat ut mina favoriter. 

 

Länk // Länk // Länk // Länk // Länk // Länk

 

Väldigt enkla och bekväma plagg!

Lösa jeans med hög midja använder jag väldigt ofta. Till det gillar jag att bära tajtare tröjor eller kortare toppar. Byxor i fuskskinn är en klassiker och har ett par favoriter från förra året. Älskar då att bära stickade tröjor för jag gillar kombinationen med skinn och stickat. En absolut favorit som jag gärna bor i är sweatpants med en matchande hoodie. Något som jag har på mig hemma och även till vardags.

Alla dessa tre outfits är som sagt väldigt enkla. När det gäller valet av skor så väljer jag alla gånger sneakers eller grova kängor. När det gäller jackor blir oftast valet mellan en beige ullkappa eller en svart skinnjacka i oversize.

Alla plaggen som jag har plockat ut är länkade precis under kollaget. 

 

//PUSS