Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Träna hjärnan

Hej på er denna fredag!

Känns som att det var längesedan jag skrev ett vardags inlägg. Tror att det var senast i söndags? Både har och haft flera samarbeten och vill helst sprida ut dom mellan andra blogginlägg. Men vissa perioder får man flera stycken samtidigt och då gör jag det bästa av situationen.

Jag älskar att skriva mina personliga artiklar och väljer alltid samarbeten som passar min blogg. För när jag skriver dessa artiklar så får jag tänka till extra mycket med formuleringen och allt runt omkring. Det får min hjärna att jobba extra och det ser jag som ett bra verktyg. 

 

 

Att jobba med hjärnan

För er som pluggar får konstant jobba med era hjärnor och ni vet hur det känns när hjärnan blir riktigt trött. Något som jag iallafall minns hur det var när jag pluggade. Idag när jag jobbar blir jag istället mentalt trött av alla intryck efter en arbetsdag. Därför är det jättebra att jobba med hjärnan på ett annat sätt under fritiden. För mig är det min blogg då jag antingen skriver av mig personliga inlägg från hjärtat. Eller läser på ett ämne för att ta reda på mer och genom det skriver jag en artikel.

Hoppas att ni förstår hur jag menar? Att det är både nyttigt och viktigt för hjärnan med regelbunden aktivering. Visst räcker det med att läsa böcker eller lösa korsord men mitt intresse är att skriva och ta reda på saker. Vi alla är olika och fungerar på olika sätt. Nu har jag iallafall skrivit detta inlägg personligt och allt kommer bara spontant från mitt hjärta och självklart min hjärna. Därför går jag inte in djupare på ämnet den här gången men blev nu väldigt sugen på att ta reda på mera. Ja vi får se om det blir en djupare artikel längre fram om ämnet. 

 

//PUSS

10 comments / Add your comment below

 1. Jag tycker om att ta reda på info inför mina inlägg. Visst kan man få in ett eller annat personligt i sitt inlägg. Jag gillar även att lösa korsord och plugga spanska.
  Trevlig fredag!
  Kram

 2. Jag gör inga artiklar, men jag aktiverar gärna hjärnan! Men jag äääälskar korsord och böcker. Och tror att jag mest skriver personligt i alla fall oftast, även utan artiklar 🙂

 3. Håller med dig, det är viktigt att hålla hjärnan i gång.
  Jag älskar att lösa korsord och köra olika spel på datorn som man måste tänka till lite på men sedan gillar jag att forska i bakgrunden till olika saker.
  T.ex bakgrunden till olika byggnader, talesätt osv.
  Kram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan