Inspiration, Samarbeten, Tips

Trådlösa hörlurar med bästa ljudet

– I samarbete med Studio –

Jag har fått hem ett par nya trådlösa hörlurar från Studio.

Det är deras senaste vid namn Sudio Fem och dom finns i färgerna vit, svart, rosa och blå. Jag valde ett par i vit färg och är så himla nöjd. Hörlurarna kommer i en rund dosa som har batteritid på 20 timmar. Kvalitén är grym och har bästa ljudet med dubbelt så många mikrofoner än tidigare versioner. 

 

 

Hörlurarna är väldigt enkla att använda och sitter jättebra i öronen. När jag städar eller lagar mat vill jag gärna lyssna på musik eller någon podd. Från och med nu kommer jag alltid att använda dessa hörlurar i samband med hemsysslor. 

 

 

Kommer även att använda mina hörlurar från Studio  i samband med långpromenader och hemmaträning. Det bästa med hörlurar är att jag kan spela hög musik utan att störa någon annan. Att jag dessutom kan ta telefonsamtal med dessa hörlurar är hur bra som helst. 

 

 

 

Ett erbjudande du inte får missa.

Jag har en rabattkod till er som ger 15% rabatt på ett helt köp. Ange kod: netti15 i kassan. Köper du två produkter får du ytterligare 10% rabatt med samma rabattkod. Du får även då en snygg tygväska på köpet som är perfekt att använda i mataffären. 

 

 

Jag är så himla nöjd med mina nya hörlurar och kan verkligen rekommendera dom för er. Behöver du ett par nya så ska du absolut utnyttja rabattkoden som jag erbjuder och du kommer inte att ångra dig. 

 

 

– I samarbete med Studio –

 

//PUSS