Inspiration, Samarbeten

Trådlösa hörlurar för alla livsstilar

– I samarbete med studio –

Blir aldrig besviken

Jag tycker att det är så roligt att samarbeta med Studio för deras hörlurar är så himla grymma. Har flera stycken i olika modeller och skulle aldrig vilja byta till något annat märke. Alltså jag blir aldrig besviken. 

 

   ‘

 

En annan färg.

Den här gången blev det modellen Studio tolv och valde en helt annan färg. Brukar annars alltid välja hörlurar i vit färg men den här gången blev det ett par mörkgråa. Gillar att det finns detaljer i guld som ger ett lyxigare utseende. 

 

Bra batteritid

Batteritiden är jag otroligt nöjd med. Eftersom laddningsfodralet har upp till 35 timmars batteritid och upp till 7 timmar per laddning. Vill du lyssna i en timme räcker det med 10 minuters laddning. Vilket är jättebra om man är på språng. 

 

Bästa ljudet

Ljudet är magiskt och har grym ljudkvalitet. Alltså du får en härlig ljudupplevelse av dessa hörlurar.

 

 

Jag använder hörlurar på gymmet, under promenader och hemma när jag lyssnar på poddar. Alltså det blir väldigt ofta och då vill jag ha hörlurar med bra kvalitet. Dom är även vattentäta och det är perfekt om man svettas eller om det regnar ute. 

 

Har en rabattkod till er som ger 10% extra rabatt.

Ange rabattkod: Starby10 i kassan. Studio har just nu en kampanj med 25% rabatt på hela hemsidan. Utnyttjar du min rabattkod får du alltså 35% rabatt och det är ett grymt erbjudande. Priset på dessa hörlurar blir då 742 kr istället för 1099 kr.

Vid varje köp får du dessutom en presentförpackning på köpet. När du registrerar dig som en ny kund på Studio Sphere så har dom förlängt garantin till 3 år. Mer information hittar du på deras hemsida. 

 

 

– I samarbete med Studio –

 

//PUSS