Inspiration

Tips inför årets julhandling

  – I samarbete med fynd.se –

Nu närmar sig julen!

Helt galet att det är så snart när man tänker efter ordentligt. Men nästa vecka går vi in i november månad och då är det dags att börja fundera på julklappar. Jag personligen är oftast sent ute men ska försöka att skärpa mig i år.

Något som jag däremot inte gillar att göra är att besöka fysiska butiker under julhandlingen. För då är det alltid så mycket folk som trängs och köerna till kassan blir långa. Nu under dessa coronatider vill man även undvika platser med mycket folk. Därför shoppar jag hellre mina julklappar via nätet. Mycket skönare att sitta hemma i soffan framför datorn. 

 

 

En favoritsida

En favoritsida som jag gärna shoppar ifrån via nätet är fyndiq.se. Där hittar man alltid allt man behöver som exempel leksaker, inredning, skönhetsprodukter, hemelektronik, kläder och mycket mer. Nu har även fyndiq.se skapat en julklappssida där du enkelt kan hitta dina julklappar. Allt är uppdelat i olika kategorier som julklappar till barnen, till brorsan, till mamma, till pojkvännen och mycket mer. Väldigt smidigt tycker jag. Det finns även en sida för black friday som blir värt ett besök inför julhandlingen. Då får man mycket för pengarna. 

 

 

Att slå in julklapparna är så mysigt.

Speciellt om man lägger en helkväll för det med julmusik i bakgrunden, en massa levande ljus och en mugg med glögg i. Då kommer genast julkänslorna fram. Lägger jag extra tid på att slå in julklapparna så blir dom mycket finare samtidigt som det blir roligare. 

 

Här är en bild på julklappar som jag slog in för två år sedan.

 

Kom på att jag slängde julgranen i samband med flytten. Hade en vit plastgran men den var så sliten och vill satsa på en grön gran i år. Kanske en äkta för en gångs skull? 

 

– I samarbete med fynd.se –

 

//PUSS