Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Tillskottsbolaget – kosttillskott från välkända varumärken till låga priser

– I samarbete med Tillskottsbolaget –

Extra kosttillskott

För er som tränar mycket vet om att man då behöver extra kosttillskott. Men även för oss andra som tränar mindre men ändå rör på oss regelbundet kan behöva något. Som exempel mineralerna kalcium och magnesium som är viktiga för muskler och skelett. Eller zink med c-vitamin som är bra för skelett, hår och hud. Det är bara några exempel men vill tipsa er om tillskottsbolaget.se som har mängder av kosttillskott för alla behov. 

 

 

Om tillskottsbolaget

Tillskottsbolaget har en webbshop online där man hittar allt inom kosttillskott, hälsokost, träningskläder samt träningstillbehör. Målet är att dom vill hjälpa sina kunder att lyckas med sin träning. Vi alla har som sagt olika målsättningar då vissa vill prestera bättre eller att må bättre. Därför hittar du oavsett ditt behov bästa kosttillskotten för din hälsa. Deras sortiment växer hela tiden och har kosttillskott från de allra populäraste varumärkena. Det uppkommer ofta kampanjer och erbjudanden trots deras låga priser. Du kan förvänta dig snabb leverans och fri frakt när din beställning blir över 500 kr.

 

 

Mineraler

Jag personligen tar gärna mineraler som Kalcium + Magnesium eftersom dessa mineralämnen är viktiga för muskler och skelett. Hittade även något annat intressant som jag inte har sett tidigare. Det är SOLID Nutrition ZMA. Som då innehåller zink, magnesium och vitamin B6. Denna kombination av mineralerna ska ge ökad sömnkvalitet och muskelavslappning. 

 

 

 

Hälsoskott

Extra hälsokost kan vissa behöva och jag är nyfiken på SOLID Nutrition Ashwagandha. Det är ett tillskott som ska minska stress, ångest och oro. Samtidigt ge en en positiv effekt på träningen. Sist men inte minst så vill dom flesta ha starkare hår, hud och naglar. SOLID Nutrition Collagen gör det jobbet och dessutom stärker dina leder. Bilden på burken ser ut som att tillskottet ska smaka gott. Något som det gör då man kan välja mellan två olika smaker som är Pink Grapefruit eller Mango.

 

– I samarbete med Tillskottsbolaget –

 

//PUSS

4 comments / Add your comment below

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan