Inspiration, Mode

Testa olika klädstilar

” Inlägget innehåller annonslänkar ” 

 

Hallå fredag och jag överlevde första arbetsveckan.

Trodde faktiskt på allvar att jag började bli sjuk i början av veckan men det vände tillslut. Hade svårt att sova i flera nätter och det var sömnbristen som orsakade mina falska sjukdomssymptom.

Men nog om det! Nu tänker jag visa en outfit för er för det var ett tag sedan sist. I alla fall vad det känns som men det kanske bara var för några dagar sedan. Här får ni se en outfit som jag testade förra helgen.

 

 

Det blev ett par svarta cargo byxor med hög midja som är hur sköna som helst. Kan verkligen rekommendera dom och finns i flera olika färger.

 

 

Skönaste linnet!

Till byxorna valde jag ett svart linne i en kortare modell. Linnet sitter så bra att man behöver inte ha någon bh under. Gillar att vara bekväm och därför fick det bli ett par vita sneakers. Eftersom jag inte är så lång valde jag ett par med platå för att få lite längd. Valde också en svart klassisk skinnjacka för det kände jag mig mest bekväm med. Denna outfit är annars väldigt enkel och därför bestämde jag mig för att leka med några accessoarer.

 

 

Accessoarerna gjorde hela jobbet!

Satte på mig en tjock guldkedja runt halsen och till öronen blev det ett par stora ringar i guld. Det fick bli ett bälte med i midjan som har ett spänne i guld, en svart keps och ett par solglasögon som sticker ut. Om jag hade haft en jacka i en stark färg skulle jag sticka ut ännu mera. Men jag är inte riktigt där ännu haha. 

 

 

Här hittar ni det jag hade på mig med länkar under kollaget.

Halsbandet finns här // Byxorna finns här // Solglasögonen finns här // Linnet finns här 

Det är verkligen roligt att experimentera med olika outfits och accessoarer i olika stilar. Min klädstil är annars väldigt klassisk och sportig och gillar den kombinationen. Men gillar självklart att prova på annat och testa nya stilar. Samtidigt får smycken och övriga accessoarer ta över en hel outfit på olika sätt. Därför älskar jag mode och framför allt olika stilar!

 

//PUSS