Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Tandkrämen som gör tänderna vitare

” Inlägget innehåller annonslänkar “

Nu har jag provat på en massa plagg från min garderob. Ska iväg på en avtackning med kollegorna imorgon direkt efter jobbet. Därför måste allt bli klart ikväll så att jag slipper stressa imorgon bitti. Men nu tar jag en paus från det och skriver ett blogginlägg. Idag handlar det om en tandkräm som gör tänderna vitare. 

 

 

Det är HiWhite charcoal Black Mint från Brilliant Smile.

Denna fluortandkräm innehåller aktiv kol som hjälper till att ta bort ytliga missfärgningar. En uppfriskande whitening-tandkräm i en fräsch mintsmak som gör tänderna vitare efter regelbunden användning. Förutom det så hjälper den till mot ilningar, plack och karies.

Därför är jag så nyfiken på att prova på denna tandkräm. Återkommer med mina personliga recensioner om några veckor. 

 

 

Du hittar denna tandkräm genom att klicka här <—

 

//PUSS

10 comments / Add your comment below

  1. Jag har provat alla möjliga sorters tandkräm som sägs ska göra tänderna vitare. Ingen har dock funkat. Ska bli kul att höra om du tycker denna gör någon skillnad 🙂 Kram <3

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan