Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Tandblekning hemma – bäst i test

     ” I samarbete med bästtandblekning.se “

 

Ett vitt leende är allas dröm.

Iallafall är jag en av dom! Jag tycker att det är riktigt fräscht med vita tänder och hade mer än gärna haft ännu vitare. Har gjort tandblekning hemma för några år sedan och skulle kunna tänka mig att göra det igen. Det känns mycket smidigare att göra det hemma istället för att gå till en tandläkarmottagning. Idag finns det många fler olika metoder att välja emellan än hur det var för några år sedan. Nya fräscha metoder som är både skonsammare, enklare och mindre tidskrävande. Utvecklingen går alltid framåt och därför kikar jag runt efter något som skulle passa mig väldigt bra.

 

 

Tandblekning hemma!

Ett tandbleknings-kit för hemmabruk är allt vanligare idag och betydligt billigare än att låta en tandläkare göra jobbet. Jag har tidigare testat ett kit som bestod av tandskenor och tandbleknings-gel. Man fick lägga skenorna i hett vatten i någon minut och sedan forma skenorna på sina tänder. När formen är färdig var det bara att lägga i tandbleknings-medel och sedan låta det sitta i 30 minuter. Undertiden kunde jag göra vad jag ville förutom att äta och dricka förstås. Resultatet blev vitare tänder efter några behandlingar men idag är mina tänder inte lika vita längre. Eftersom jag inte har använt någon metod på länge och därför börjar det bli dags.

 

Vill hitta tandblekning som funkar hemma.

Eftersom tandblekning är allt vanligare idag finns det hur mycket som helst att hitta på nätet. Men då vill jag hitta något som garanterat funkar och är skonsamt för tänderna. Man har liksom hört mardröms historier och det vill jag inte uppleva. Därför läser jag alltid noggrant alla recensioner som kunder lämnar av sina erfarenheter. Hos bästtandblekning.se får jag exakt den informationen jag behöver. Där testar dom olika tandbleknings-metoder och tandbleknings-produkter som verkligen funkar. För att få ett bra och ihållande resultat är det viktigt att följa medföljande anvisningar.

 

Jag vill gärna ha vita tänder så att jag kan börja le stort med tänderna framme.

 

Det är verkligen toppen att man kan få hjälp med att hitta marknadens bästa tanblekningsprodukter till lägsta priserna. Som dessutom är testade och finns på ett testresultat. Då behöver jag inte heller vara rädd för om vad jag får hem. 

” I samarbete med bästtandblekning.se “

 

//PUSS

 ♥

12 comments / Add your comment below

  1. Oj men de är ju bra tips du kommer med 😉 aldrig testat sånt men kanske en bra ide med tanke på att man är kaffe och snus beroende heheh 😉

  2. Ett vackert leende är underbart att kunna både bjuda på och själv få, men ett leende med gul/bruna tänder är ju inget vidare. Jag har själv aldrig behövt bleka mina tänder och tandläkaren berömmer mig för mina fina vita tänder, men jag vet hur trist det kan se ut så det är bra att det finns en möjlighet att bleka tänderna när det behövs. Hoppas du får en fin kväll fina Netti! Kramar ????

  3. Min man har blekt sina tänder hos tandläkare. Då vet man att det blir ordentligt gjort=) Visst är det dyrare. Så snart är det dax igen. Lycka till med ditt sökande=)
    Kram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan