Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Sunny Stories – Perfekta brun utan sol-produkter

” Inlägget innehåller annonslänkar ”

Jag har fått upp ögonen för en ny serie som jag har sett mycket reklam på senaste tiden. Det är Sunny Stories som är brun utan sol-produkter både för ansiktet och hela kroppen.

Många brun utan sol produkter kan lukta speciellt och fläckar har man sett en hel del av. Men produkterna från Sunny Stories ska ge ett fläckfritt resultat och inte ha den där speciella doften. I serien finns det ansiktsdroppar, dagkräm och en mist för ansiktet. Till kroppen finns det kroppslotion, kroppsmousse, kroppstoner i olika varianter.

 

Jag personligen funderar på att köpa ansiktskrämen, ansiktsdropparna och en overnight body mousse. Ni kan läsa mer om dessa produkter genom att klicka här <—

 

Det finns även tvättbara och återanvändbara appliceringshandskar för både ansiktet och hela kroppen. Dessa ger en jämnare och felfri solbrun hud samt att händerna slipper bli missfärgade. 

 

 

Nu är jag blekare än någonsin och vill få lite färg. Jag gillar att ligga i solen men det är inte skonsamt i längden. Därför är det bra att kombinera solandet med brun utan sol-produkter.

Ett tips!

Åhlens har ett lanserings-erbjudande som ger 20% rabatt på alla produkter från Sunny Stories. Rabattkoden hittar du på Åhlens hemsida och klicka här <— så länkas du direkt till erbjudandet. Gäller fram till 14/6-2022.

Det var mitt tips till er som vill få en gyllenbrun hy på ett enkelt och smidigt sätt.

 

//PUSS

4 comments / Add your comment below

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan