Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Stäng värmen ute

– I samarbete med Lindhs Rollo –

Utan släpp inte in värmen under varma dagar

Nu när det är så himla varmt så kan det vara skönt med solskydd i hemmet. I mitt hem är det konstant varmt när temperaturen ökar utomhus. Varje eftermiddag när jag kommer hem från jobbet är det som att komma in i en bastu. Jag skojar inte! Som tur är har jag en liten fläkt men den kan inte stå på hela dagarna när jag inte är hemma. Likaså att ha öppna fönster för då släpper jag bara in ännu mera värme. Vilket är onödigt. Då skulle det vara toppen att ha rullgardiner i alla fönster som gör det mycket svalare inomhus. 

 

Välj ljusa färger

Man behöver inte alls ha mörka rullgardiner utan snarare ljusa. För det är exakt likadant som att bära svarta kläder under en riktig sommardag. Då svarta kläder drar åt sig värmen mot huden medan vita gör det svalare. Därför vill jag skaffa mig vita rullgardiner för att få det svalare i mitt hem. 

 

 

Rullgardiner är en omtyckt klassiker

När det gäller heminredning så föredrar jag mycket klassiskt. Speciellt i mina fönster och vita rullgardiner skulle passa perfekt hos mig. Men för er som föredrar mönster eller mörkare färger så finns även det i många fina varianter. Hos lindhsrollo.se finns det många olika modeller och utföranden för dina behov. Där finns varianter i kassett, öppet dukrör eller täckande styrskenor för mörkläggning. Alltså i alla möjliga färger, vackra mönster och fungerar perfekt i kombination med mjuka gardiner. Vilket blir så himla snyggt. Deras rullgardiner finns i många olika längder och bredder. Men det går även att måttbeställa efter den längd du önskar. 

 

Det jag speciellt gillar med rullgardiner är att det finns så många olika varianter och funktioner. Vill man inte ha mörkläggande rullgardiner så finns det även rullgardiner som skärmar av insynen samtidigt som man behåller dagsljuset.

 

– I samarbete med Lindhs Rollo –

 

//PUSS

7 comments / Add your comment below

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan