Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Sökmotoroptimering – Hamna högt på Google

 – I samarbete med Hjalmar & Company –

Hamna högre på Google

För oss som driver bloggar är det alltid ett plus i kanten att hamna högt på Google. Eftersom det är där man allra mest blir upptäckt och får fler besökare. Har man tur kan besökare bli följare som fortsätter att återkomma då statistiken ökar. Även fler samarbetspartners hittar en då det innebär fler samarbeten. Något som Google älskar men det finns även mycket mer som får en mer sökbar.

 

Sökmotoroptimering som är engelskans översättning av Search Engine Optimization och förkortas med SEO. Något som ni förmodligen redan har hört talas om.

 

 

Men för er som inte vet!

SEO ett samlingsnamn för olika tekniker och metoder som får en hemsida att synas så högt som möjligt via sökord. Då genom sökresultaten i sökmotorer som Google, Bing eller Yahoo. På det sättet hamnar man högre på Google, som då ger betydligt högre trafik till hemsidan och blir mer relevant. SEO handlar om att Google rankar dina sökord högre och ger din hemsida mycket mer trafik. 

 

Lära sig mer om SEO

Något som man kan få hjälp med och det vill jag tipsa er om. Hos Hjalmar & Company kan du få hjälp med att hamna högre på Google och få mer trafik till din hemsida. Deras vision är att vara bäst på sökmotoroptimering. Att öka antalet inkommande förfrågningar med en effektiv Google lösning är själva syftet.

Det här handlar inte enbart om bloggar utan även egenföretagare som driver hemsidor med en egen webbshop. Då finns det oftast flera i samma nisch som ger många konkurrenter. Vilket gör att företagen behöver hjälp och då ger dom dig smarta, effektiva lösningar som vägleder dig till den stora nyckeln. Som när leverantörer är på jakt efter produkter eller tjänster hittar dig före alla andra. Därför är det väldigt bra att lära sig mera om SEO. 

 

 

Testa hur din hemsida syns på Google

Du kan även kolla upp hur mycket din hemsida syns på Google. Något som jag har testat men väntar fortfarande flitigt på resultatet. Där fyller du enkelt i ditt domännamn, sökord och e-post. Inom 24 timmar får du resultatet till din mejl helt utan kostnad. Något som är väldigt spännande då man kan få hjälp att rätta till sina brister. 

– I samarbete med Hjalmar & Company –

 

//PUSS

1 comment / Add your comment below

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan