Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Soffbord för alla stilar

– I samarbete med Trendrum –

Ett nytt soffbord?

Jag har nu i flera år haft ett runt soffbord i mitt vardagsrum. Men om jag skulle få för mig att köpa en ny då vill jag ha en fyrkantig i avlång modell. Här har jag plockat ut några favoriter som kommer ifrån Trendrum. 

 

 

 

Om Trendrum

Hos Trendrum hittar du ett stort utbud av heminredning och möbler online. Där hittar du allt till alla rum och uteplatser. När det gäller soffbord så finns det ett brett utbud av olika material, design och modeller. Allt från klassiska ekbord, glasbord, marmorbord i runda eller fyrkantiga modeller. Beroende på vilken stil du har så hittar du klassiska, antika, moderna, trendiga och tidlösa vardagsrumsbord. Alltså i många varierande stilar. 

 

 

Jag har alltid varit svag för just marmorbord och hittade flera fina hos Trendrum. Prisklasserna är varierande och gillar deras stora utbud. Jag personligen tillbringar mycket av min tid i vardagsrummet när jag är hemma. Därför vill jag ha ett snyggt soffbord som då blir en inredningsdetalj och kärnan i rummet.

Är du på jakt efter ett nytt soffbord? Då ska du absolut besöka Trendrum. Där kommer du garanterat hitta något i just din stil. 

 

– I samarbete med Trendrum –

 

//PUSS

10 comments / Add your comment below

  1. Jag har ett jag har i sikte som är marmor vilket är verkligen något jag tycker om, men att leta soffbord är riktigt kul för det finns så otroligt många stilar!

  2. Fina! Gillar vårat soffbord i marmor som vi har, börjar dock bli lite slitet på vissa ställen och någon fläck. Men med småbarn i huset känner jag att det inte är någon idé att byta ut det än på ett tag 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan