Inspiration, Mode, Outfits

Snygga och hållbara sneakers

– I samarbete med Icebug –

Förra veckan landade det ett par snygga sneakers på posten.

Har fått äran med ett samarbete med företaget Icebug.se som tillverkar högkvalitativa skor. Fick då välja mellan ett vitt eller ett svart par och som ni ser valde jag ett par svarta och är så himla nöjd.

 

 

Jag har aldrig tidigare använt skor från detta märke så det här är helt nytt för mig. Valde skorna i min vanliga storlek men tyckte först att dom såg väldigt små ut. Men när jag tog på mig dom satt skorna jättebra. Alltså dom är helt normala i storlek.

 

 

Jag kan säga att dom är mycket bekväma på och känns lätta på fötterna samt är väldigt hållbara.

 

 

Perfekt nu till sommaren och skorna passar till alla möjliga outfits. Här matchar jag skorna med ett par beiga cargobyxor, svart linne och en träningsjacka. Bilderna är från en utflykt förra helgen då jag och sonen hade en picknick nere vid sjön. Då passade jag på att fotografera bilder inför samarbetet.

 

 

I sommar ser jag fram emot att få matcha dessa sneakers från Icebug med både klänningar och shorts. Kommer även att kunna promenera långt med dom utan att få ont i fötterna. Något som är väldigt viktigt för mig eftersom det alltid blir en extra runda varje morgon när jag är påväg mot bussen. Eftersom kvalitén är så himla bra kommer jag garanterat kunna använda skorna även i höst. Har en känsla av att dessa godbitar kommer att hålla i flera år framöver. 

 

   

 

Dessa sneakers har allt!

Loe RB9X är ett par sneakers som passar dig med en aktiv livsstil. Materialet är vattenavvisande läder som formar sig efter foten och den känslan fick jag av dom. Dessa sneakers blir bara snyggare ju mer du använder dom och finns i fyra olika färger.

 

 

– I samarbete med Icebug –

 

//PUSS