Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Snygga och bekväma hängmattor

– I samarbete med Tropilex –

Nu blir det bara svalare och svalare ute.

Jag vet att jag tjatar om hösten hela tiden men kan inte låta bli. Idag har solen kikat fram och det är helt underbart. Om jag hade varit ledig från jobbet idag så skulle jag vara ute i solen hela dagen.

Tänk att ligga utomhus på en hängmatta i solen. Att bara ligga där och läsa en bok eller lyssna på en podd/ljudbok. Det vore helt underbart. Kolla bara in dessa underbara bilder!

 

 

Hade jag haft en trädgård så skulle jag gärna haft en hängmatta. Det finns många olika typer av hängmattor i alla möjliga storlekar och färger. Jag personligen hade gärna velat ha en bredare modell som på den sista bilden ovanför. 

 

 

Har man inga lämpliga träd i trädgården för att sätta fast hängmattan i så finns det ställningar till hängmattor. Något som blir perfekt då den samtidigt blir flyttbar.

En hängstol hade också varit härligt att sitta i under en solig dag. Eftersom den är betydligt mindre så får den plats i mindre utrymmen. Tyvärr inte i min balkong som är alldeles för liten. Ja man kan inte få allt i livet men drömma kan jag alltid göra. 

 

 

 

Det finns många hemsidor som säljer hängmattor online och där hittade jag alla dessa inspirerande bilder. Nu när sommaren är över så är det mycket reor på just hängmattor. Då är det perfekt att fynda något som sedan kan sparas till nästa sommar. Alltid härligt med något att se fram emot. 

 

 

– I samarbete med Tropilex –

 

//PUSS

6 comments / Add your comment below

  1. Så fort jag får en balkong eller uteplats så ska jag skaffa en hängmatta eller hängstol, älskar sånt! 😀 Vill skaffa en sån hängmatta man kan sätta upp var som helst. Får bli till nästa sommar. Tack för påminnelsen! 😀

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan