Smyckes kollektion från Lisa Anckarman

 ” Inlägget innehåller annonslänkar ”

 

Förra veckan klickade jag hem några nya smycken.

Det blev fyra stycken armband i olika tjocklekar, tre ringar och cuff earrings. Tycker att tjockare ringar är riktigt coolt och har länge kollat in några liknande som alltid är slutsålda.

 

 

Det är från en kollektion då Lisa Anckarman som är både stylist, designer och videoproducent. Hon har släppt en smyckes kollektion med NA-KD och alla dessa smycken tar slut hela tiden och jag älskar hennes smak.

 

 

Men till slut fick jag tag i dessa Snake Cuff Earrings som består av ett orm-hängsmycke med strassutsmyckningar och en liten ring. 

 

 

Tyvärr blev det ingen bild när jag har på mig dom men får visa det en annan dag. Ni hittar dessa smycken genom att klicka här <—

 

 

Som ni har sett på mina senaste outfits så älskar jag den här typen av smycken. Kedjor i guld och i coolare stilar. Tycker att dom passar till alla olika klädstilar både till fest som till vardags.

 

 

 

//PUSS 

22 comments / Add your comment below

 1. Uppdatera mig igen tack om inflenserlivet;)

  Du skriver att inlägget innehåller annonslänkar. Men att du försökt få tag på en sån ring. Har du då köpt den nu eller har du fått den?
  Jag är nyfiken och ganska trög verkar det som;)

  Sara

  1. Jag har köpt den och lägger in annonslänkar som är betalda länkar. Alltså jag får en viss procent av köpet när du handlar via länken. Inget som påverkar ditt köp. Självklart får du fråga på. 😀 Kramis

   1. Coolt och så snällt att du svarar. Jag är runt 30 men rätt lost i influenservärden och ganska nyfiken. Plus att jag nog i början trodde att alla bloggare verkligen köpte allt de visade.(medans vissa ju faktiskt får saker hemskickade) och du vet då lockades jag ju att shoppa eftersom “alla andrar verkar shoppa” fast man kanske egentligen inte har råd och det blir ju lite tråkigt.
    Gillar din blogg mycket då det är en fin mix av shopping och privatliv även om jag nog tycker din fritid och saker du gör är roligare än en del annat. Men kanske ändå är mixen som gör din blogg intressant:)
    Kram

 2. Jag älskar kedjor. Men eftersom jag nästan alltid har ett tunt halsband på är jag lite dålig på att komma ihåg att ta på mig. Då har jag ändå jobbat på Glitter liksom 😉

 3. Anckarmann är så duktig stylist. Har du kikat på hennes kanal när hon stylar olika personer. Wao vad hon kan alltså. Jag har personligen lite svårt för denna kollektionen. Tycker att kedjorna påminner så mycket om bismark som var poppis förr. Må så gott

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.