Mode, Vardag

Smycken som syns

Det är något som jag verkligen har fastnat för!

Annars på jobbet får jag inte använda smycken förutom örhängen i mindre storlekar. Men på fritiden vill jag gärna piffa till det med flera smycken. Är verkligen en guld tjej och tidigare i somras samlade jag på mig en hel del. Det är allt möjligt som örhängen i olika storlekar, tjocka halskedjor och tjocka armband. Med andra ord! Det ska vara smycken som syns och då vill jag bära det till en enkel outfit.

 

 

Här ser ni några godbitar från min samling men glömde att ha med en guldkedja på bilden som jag använder ofta. Något som jag inte ännu har nämnt är det svarta bältet med ett lås i guld. Den är väldigt enkel och passar till allt. 

 

 

När det kommer till armband har jag har annars alltid valt smala och enkla armband men nu vill jag våga lite mera. Som att rocka till det med två breda armband på vardera arm samtidigt. 

 

 

Vad händer idag?

Idag har jag årets klinikdag med jobbet. Något som vi har varje år efter semesterperioderna och idag får vi sitta still och lyssna hela dagen. Jag som annars är van vid att få röra på mig dagligen. Men samtidigt kan det vara roligt med något helt annat som omväxling. Eftersom vi går civilklädda fick jag äntligen passa på att använda mera smycken och det tillhör inte heller min vardag. Annars hoppas jag på en väldigt intressant dag och en massa god mat.

Önskar er alla en härlig dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS 

This post contains adlinks from Adviral

 

1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6. / 7. / 8. / 9. / 10.