Smarta snabblån med korta löptider

   ” I samarbete med lånapengar.se ”

 

Årets fattigaste månad.

Varje år i december månad får vi ut våran lön innan julafton. Det innebär en längre väntan till nästa lön i januari. Men innan dess köper vi julklappar, jul mat, dryck,  godis och gärna något på rean också. Det är som sagt inte direkt kul att vara pank redan i början av året. Något som man ändå får vara beredd på varje år vid samma tid. Alltså årets fattigaste månad. 

 

 

Snabblån på kreditkort.

Men självklart finns det olika lösningar på problemet. Som exempel att låna pengar till jul vid ekonomiska ansträngda tider. Nu talar jag om en kontokredit som fungerar exakt likadant som ett kreditkort. Men du betalar endast ränta för de pengar som du har lånat. Nu ska jag dra ett exempel så att ni förstår vad jag menar. Om du blir godkänd för 5000 kronor på kredit men lånar bara 3000 kronor. Då är det alltså endast den låga summan du betalar räntan för. Det är Som En slags vilande kredit. Faktiskt så är det riktigt bra för ibland behöver man inte låna så mycket som man faktiskt först trodde.
En sak till som är extra bra att veta. Det har med räntorna att göra som ökar och blir dyrare genom åren. Därför är det smartare med snabblån med korta löptider. För då betalas lånet ut redan efter några månader. På det sättet har inte räntekostnaderna hunnit öka.

 

 

Jämföra kontokrediter.

Jag personligen är inte så mycket för lån, men om behovet skulle finnas vill jag betala ut lånet så snabbt som möjligt. Innan dess skulle jag även kolla upp och jämföra krediter för att hitta det bästa. Många ser till att låna pengar till jul och en mindre summa skadar inte. Så länge man betalar av lånet inom några få månader. Då slipper man onödigt höga räntor.

 

 

Jullov även för mig!

Snart har jag fått hem barnens alla julklappar som jag beställde via nätet. Därför kommer det bli en hel del spring varje dag efter jobbet den här veckan. Men det gör inget och barnen har nästan inga läxor eftersom jullovet närmar sig. Tänk att även jag får nästan jullov. Har plockat ut fem semesterdagar och det resulterade skjutton lediga dagar på grund av alla helgdagar. Därför känns det som att jag också får ett jullov. Det ska bli helt underbart och känner att min kropp verkligen behöver en längre ledighet. Ska ni vara långlediga över jul och nyår?

Önskar er alla en riktigt fin dag och vi ses senare mina gullisar!   

 

” I samarbete med lånapengar.se ”

 

//PUSS 

10 comments / Add your comment below

  1. Så skönt att du får vara långledig vännen! Min kropp har bråkat under en längre tid så jag jobbar bara 25% just nu så jag brydde mig inte om att ta ledigt klämdagarna – känns som slöseri med semesterdagarna när det dras en hel semesterdag för 2 timmars ledighet. Ska du göra något särskilt under ledigheten eller bara njuta och återhämta dig? Kram fina du ???

  2. Jag vågar inte ta lån..jag är så rädd för att de ska gå käpprätt åt helvete 🙁 Men bra ändå för de som litar på att de funkar 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.