Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Skriv ett personligt brev på bara några minuter

– I samarbete med Cowrite –

Att skapa ett personligt brev inför drömjobbet

Det här med att skriva personliga brev kan vara riktigt svårt. Något som jag minns från förr när jag sökte jobb. Man vill få med mycket information samtidigt som texten ska vara så kortfattad som möjligt. Det får absolut inte finnas några stavfel och formuleringen ska vara lättläst och lockande. När man skriver ett personligt brev till ett intressant jobb då gäller det att göra reklam om sig själv. För målet är att bli vald till själva arbetsintervjun och få chansen till att få jobbet. På min tid när jag sökte jobb satt jag i timmar när jag skulle skriva ett personligt brev. Något som var väldigt tidskrävande och frustrerande. Idag finns det mer hjälpmetoder som gör det betydligt lättare. Då kommer vi till Cowrite som hjälper dig att skriva personligt brev på kort tid med hög kvalitet.

 

Cover image for Blogga om Cowrite - skapa ett personligt brev på bara några minuter!

 

Om Cowrite

Det är en väldigt smart tjänst som hjälper dig att skriva personliga brev på runt 10 minuter. Alltså du får hjälp att få ditt drömjobb och det är ju hur bra som helst. Efter du har registrerat dig får du svara på några enkla frågor om dig själv. Sedan får du olika textförslag på välskrivna texter som är helt skräddarsydda för just dig och jobbet du söker. Självklart kan du välja mellan om texten ska vara på svenska eller på engelska. Texterna i tjänsten har skapats av Cowrites erfarna och utbildade skribenter. Vilket betyder betyder att ditt personliga brev kommer att hålla en väldigt hög kvalitet. Självklart kan du testa på denna tjänst helt gratis.

 

 

 

Jag personligen tycker att den här tjänsten är hur bra som helst. Varför fanns inte det här förr? Vad mycket tid man sparar för en välskriven text kan inte alltid vara lätt att formulera på ett proffsigt sätt.

 

– I samarbete med Cowrite –

 

//PUSS

 

 

14 comments / Add your comment below

  1. Håller med dig om att det är svårt att skriva ett personligt brev. Det är tur att det finns hjälp på nätet. Ska kolla in Cowrite. Inte hört talas om dom tidigare 🙂
    Kram <3

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan