Skip to content
Skönhet, Tips

Skönhetsprodukter till våren

” Inlägget innehåller annonslänkar ”

Nu ska det dofta vår

Förra året fick jag hem ett paket från märket Rituals. Det var en premie som ingick via en prenumeration. Bestämde mig då för att spara dessa produkter till nya året men hade totalt glömt bort det. Men nu har jag plockat fram dom och dessa produkter är så perfekta till våren. Det är en shower gel, en body scrub, en body cream och doftpinnar.

 

 

Rituals har flera serier och denna serie är “The Rituals of Sakura”. För er som inte vet så är Sakura det japanska ordet för körsbärsträd. Snart blommar körsbärsträden här i Örebro och då ska jag självklart dofta körsbärsblomma. 

 

 

Nu efter den långa vintern så behöver kroppen skrubbas med en kroppsskrubb. Sedan är det underbart att använda en duschtvål som förvandlar gel till skum med samma doft. Efter duschen vill jag smörja in mig med en kroppslotion från samma serie. Nu är det dags för en rejäl behandling och det behöver verkligen min hud. 

 

 

I badrummet har jag doftpinnar som nu har doftat färdigt. I samband med dessa produkter så ska jag byta ut den gamla mot denna nya doft från Rituals. 

 

 

Vill du också dofta vår med körsbärsblommor? Då hittar du dessa underbara produkter genom att klicka här <— Länken för dig vidare till Rituals serie The Rituals of Sakura.

Tycker också att dessa förpackningar är så snygga och blir fina inredningsdetaljer i badrummet.

 

//PUSS

3 comments on “Skönhetsprodukter till våren”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *