Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Skönhetsprodukter – Mina tre favoriter

” Inlägget innehåller annonslänkar “

Skönhetsfavoriter

Det var ett tag sedan jag visade er mina favoriter bland skönhetsprodukterna som jag använder. Den här gången visar jag en dagkräm, en ögonkräm och en nagelstärkare. Vi tar en produkt i taget där jag berättar om den och lämnar mina personliga recensioner. 

 

 

Dagkräm från Elizabeth Arden

Det här är en ansiktskräm som är både fuktgivande och fuktbevarande som förbättrar hudens lyster. Den gör huden silkeslen, minskar synliga linjer och ger hyn ett ungdomligare resultat.

Mina recensioner:

Jag älskar denna ansiktskräm som jag använder både morgon och kväll. Konsistensen är väldigt dryg och räcker i en evighet. Min hy är väldigt fet men den här känns inte fet mot huden samtidigt som den ger mycket fukt.

Du hittar denna ansiktskräm genom att klicka här <—

 

 

Ögonkräm från Eucerin

Det här är en oparfymerad återfuktande ögonkräm som innehåller SPF 15. UVA-skyddet förhindrar förtida hudåldrande genom att ge skydd mot solens strålar. Ögonkrämen reducerar rynkor, motverkar mörka ringar och förbättrar hudens elasticitet.

Mina recensioner:

Det här måste vara den bästa ögonkrämen jag någonsin har använt. Just runt mina ögon har jag lätt för att bli torr och den här ger ordentligt med fukt. Med andra ord får jag nästan inga torrhetsrynkor. 

Du hittar denna ögonkräm genom att klicka här <—

 

 

Nagelstärkare från Trind

Det här är en nagelstärkare för spröda naglar som delar sig. Den innehåller en aktiv ingrediens som stärker keratinkedjorna i nageln genom regelbunden användning.

Mina recensioner:

Ett stort plus är att denna finns i matt färg. Vilket gör att det inte syns att jag har på mig nagelstärkare. Tycker att den fungerar väldigt bra och märker att naglarna mår bättre när jag använder den.

Du hittar denna nagelstärkare genom att klicka här <—

 

 

Ja det här är mina tre favoriter som jag använder regelbundet. Nästa gång jag ska tipsa om några andra skönhetsprodukter så blir det inom smink. 

 

//PUSS

4 comments / Add your comment below

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan