Personlig, Skönhet, Vardag

Sköna söndag

Hej på er denna sköna söndag! Jag älskar söndagar och har aldrig haft söndagsångest. Det beror på att jag ser söndagar som en helig dag då jag lägger mer tid på mig själv. Brukar också förbereda blogginlägg inför kommande vecka och göra en plan.

 

Ikväll blir det ansiktsmasker och hårtvätt.

 

Igår glömde jag att blogga för tiden gick alldeles för fort. Efter en längre promenad så blev det storstädning och sedan var det dags för matlagning. Klockan sju på kvällen bänkade jag mig ner i soffan och kollade på filmer fram till midnatt. Vilket gjorde att jag vaknade senare idag men har ändå hunnit med en hel del.

Tänkte ta en promenad till Rusta men känner inte för att gå ut i halkan. I går kväll när jag gick ut med soporna så ramlade jag i halkan. Blir alltid lika rädd varje gång för det gör alltid så ont.

 

 

Har också passat på att fotografera en massa bilder nu när det är ljust ute. I mörkret blir det aldrig bra även om man använder blixt. Men nu är det inte långt kvar tills dagarna blir ljusare och då kan jag fotografera alla dagar i veckan.

Enligt mina planer inför veckans blogginlägg så ser det ungefär ut så här:

 

• Mina tre bästa köp år 2023.

• Ett recept på en asiatisk maträtt.

• Ett samarbete.

• Två gulliga nyckelringar.

• Rosa choklad.

 

Har även några fler på gång så jag har ingen aning om i vilken ordning dessa inlägg kommer att publiceras. Men det är alltid skönt att vara lite förbered.

 

Önskar er alla en fortsatt mysig söndag och vi ses senare mina finaste!

 

 

//PUSS