Inredning, Inspiration, Samarbeten

Skapa en personlig canvas tavla

 – I samarbete med canvas.se –

  Ibland kan det vara svårt att hitta den rätta julklappen.

Speciellt om personen redan har allt och då blir fantasin som bortblåst. Då är det en bra idé att hitta något personligt som blir mer unikt. Oavsett kön eller ålder passar något inom foto-konst för alla. Ett exempel på en exklusiv present kan vara en egen canvas tavla med ett valfritt fotografi på. Kanske en familjebild, en bild på ett husdjur, ett minne eller en favorit bild som man har tagit själv.

 

           

Det är väldigt enkelt att skapa en egen canvas tavla.

När du går in på Canvas.se för att göra en beställning kan du välja format till ditt individuella önskemotiv. Förutom att välja en enkel tavla finns det även två- tre- eller fyra-delad canvas. Låt bara fantasin flöda och deras service finns alltid tillgänglig för att hjälpa dig. Canvas tavlornas material består av högvärdiga konstnärs-målardukar och en stabil träkilram.

 

 

Ett stort intresse!

Jag personligen har alltid haft ett stort intresse av både konst och fotografi. Vilken dröm att kunna få förknippa båda två samtidigt. Jag har en hel del posters i mitt hem och självklart kan man kombinera dom med personliga fotografier. Har fotograferat en hel del under dom senaste åren och då vore det bra att börja utnyttja bilderna. Annars blir bilderna bortglömda med tiden och det är verkligen onödigt. 

 

 

Nu ska jag berätta lite närmare om hur beställningen går till.

Gå in på BestCanvas.se

1. Först väljer du ut vilket fotografi som ska användas till tavlan. Fotografiet trycks på en canvasduk med varumärkesbläck från HP. Sedan sträcker dom försiktigt ut din duk för hand och runt en högkvalitativ träram. Detta gör att den sitter helt säkert på baksidan. När tavlan anländer till dig kan du hänga upp den direkt.

2. Du kan även välja en individuell kantdesign. Som exempel invikt kant, spegelvänd kant, sträckt kant, vit- eller svart kant.

3. Du kan också välja vilken tjocklek träramen ska ha. Välj mellan 2 cm eller 4 cm. Vanligtvis skickas beställningen inom 24 timmar.

 

Just nu har BestCanvas.se bästa jul-erbjudanden med upp till 86% rabatt. Perfekt om du vill beställa en eller flera canvas tavlor med personliga fotografier. Kanske blir det årets bästa julklapp? Det här erbjudandet får du inte missa och därför tipsar jag om detta julklappstips.

 

//PUSS