Inspiration, Personlig

Skapa din personliga studentmössa

– I samarbete med Gollio.se –

Nostalgi

I veckan fick jag äntligen hem några kartonger med alla mina gamla saker som har stått kvar hos barnens far. Hittade då bland annat min gamla studentmössa och blev då tvungen att prova den. Snacka om nostalgi och nu väcktes en hel del roliga minnen från den dagen när jag tog studenten. Tycker att det är hemskt tråkigt för alla som tar studenten i år som får det annorlunda på grund av covid-19. Hoppas verkligen att alla får det bra ändå för det är ändå ett minne för livet. 

 

 

Mycket finare idag än förr

På den tiden när jag tog studenten var studentmössor inte alls lika fina som dom är idag. Har kikat lite närmare via hemsidor som säljer studentmössor och dom ser riktigt lyxiga ut. Dessutom kan man även designa sin egna mössa och det är hur coolt som helst. Blir då mer personligt och mycket finare. 

 

 

Gollio of Sweden

Om jag hade tagit studenten idag skulle jag satsa stort på min studentmössa. Ett nytt märke som har skapats är Galio of sweden som bland annat säljer studentmössor. Dom fokuserar på att erbjuda gymnasieelever miljömedvetna val med hög kvalité i samband med studenten. Både för privatpersoner eller skolklasser som ska göra studentåret till det bästa.

Att ta studenten är ett minne för livet.

Något som jag alltid kommer att minnas och speciellt känslan när man springer ut från skolan. Glädjen, friheten och lyckan. Allt på samma gång för den dagen hade jag längtat efter i flera månader. Innan dess var det många studentskivor, det var mösspåtagning, fotografering till studentfotografiet och alla förberedelser med kläder, skor och festen efter studenten.

När jag hade sprungit ut från skolan tillsammans med min klass möttes jag upp av mina föräldrar och min syster. Det var så mycket folk men tack vare studentskyltarna var det lättare att hitta sina anhöriga. På vägen hem delade jag ett flak med en kompis som också tog studenten och våra gemensamma vänner. Det var en härlig känsla att åka hem på flaket med ett glas bubbel som vi skålade med. Väl hemma hade mina föräldrar anordnat en liten studentmottagning men jag var mest ivrig inför kvällen. Då åkte jag och några andra studenter vidare till en fest där vi åt middag och värmde upp inför den stora festen. Det blev som sagt fest hela natten lång. Om jag skulle vilja göra om något i mitt liv så är det att ta studenten. 

 

Men nu tillbaka till studentmössorna från Gollio som jag vill tipsa er om.

Mössan blir mycket mer personlig med olika tillval och här får ni se alla valen som finns:

Brodyr

En brodyr vill man gärna ha på sin mössa och du kan välja valfria texter. Både fram, bak eller på kullen och även en valfri färg på möss-bandet. Det finns många färger att välja emellan som silver, guld, rosé, metallic och mycket mer.

 

Kokarder

Välj färg och material på din kokard helt efter smak eller gymnasieprogram. Det finns alla möjliga material som tyg, strass, metall, kristall, juvel och diamant. Du hittar garanterat din favoritkokard till din mössa.

Skärmar

Det finns många olika varianter av skärmar att välja emellan helt efter tycke och smak. Som matt, blank, eko, vegan eller varför inte en glammig look. Du väljer själv. 

 

Foder

Sist men inte minst så kommer vi till fodret innanför mössan. Där kan du välja mellan flera olika slags foder som quiltat foder, slätt foder, flaggfoder i alla möjliga färger. Helt efter din personliga smak. 

Som sagt så finns det idag mycket finare mössor att välja emellan. Att designa sin egna personliga studentmössa gör den mycket mer personlig och det gör den mer unik. I framtiden när mina barn tar studenten ska vi garanterat göra det. Det är ändå ett minne för livet.

 

– I samarbete med Gollio.se –

 

//PUSS