Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Skäms över mitt namn

Nu har jag bytt ut mitt blogg-namn.

Något som jag har funderat på fram och tillbaka i snart tre år. Alltså i tre hela år och vart tar tiden vägen? Det berodde mycket på min psykiska ohälsa som gjorde att jag inte orkade ta tag i det.

Jag heter Anette och har aldrig gillat mitt namn samtidigt som jag har skämts över det. Minns att min mamma kallade mig för Nettis när jag var liten. När jag skapade min blogg så ville jag ha ett smeknamn istället för mitt riktiga namn. Nettan finns redan som namn på många bloggar och tyckte att Nettis lät för barnsligt. Därför blev mitt blogg-namn Netti och med mitt efternamn Starby. 

 

 

Idag bestämde jag mig för en förändring

Istället för att byta ut min header till min förgående så bestämde jag mig för att fotografera en helt ny bild. I samband med det så bytte jag ut namnet både på headern och på bloggen. Ni som länkar min min blogg får gärna ändra genom att byta ut Netti till Anette. Den här gången valde jag att fotografera inomhus mot en vit vägg. Har annars alltid fotograferat utomhus i en fin miljö. Något som jag gillar men ville få det mer stilrent den här gången. Valde även en mer proper och klassisk stil till min outfit som passar året runt. Känner att det här är mer jag och därför har jag bytt ut allt till det här.

Ska utveckla mer på djupet i ett annat inlägg för annars blir det här en lång, lång och väldigt lång novell.

 

//PUSS

16 comments / Add your comment below

  1. Det blev ju en helt fantastisk bild på dig,stilren och fin. Skönt att du lämnar den dåliga tiden bakom dig. Ha en fin dag! <3

  2. Vad fint det blev. 🙂 Jag tycker Anette är ett jättefint namn. Jag önskade alltid när jag var yngre att jag hette det eller Jeanette. Har alltid tyckt Elisabeth varit så fult. Det blev oftast att man kallades Bettan, vilket inte är så fint enligt mig. Kram <3

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan