Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Sjuk med hög feber

Nu har jag äntligen återhämtat efter hög feber.

Har legat i hög feber och sov hela dagen igår. Febern började redan i tisdags kväll och hade det även hela dagen igår. Alltså jag har nog aldrig sovit så mycket i hela mitt liv sedan jag var en liten bebis. Hade inget febernedsättande hemma som Alvedon eller Ipren men sov iallafall bort febern tillslut. Men hoppas inte att det kommer påverka nattens sömn. För imorgon ska jag minsann jobba igen!

 

 

Här bjuder jag på mysbilder från min hall med levande ljus. Såhär såg det ut förra helgen och så kommer det även att se ut denna helg.

 

 

Imorgon är det fredag och det ska bli så mysigt till kvällen. Då ska jag och barnen äta gott och sedan mysa framför tv:n med många levande ljus. 

 

Här ser ni en outfit på ett mys-set från h&m.

 

Nu ska jag ladda min mage med lite mat. Har bara levt på mackor och vatten eftersom jag inte har orkat fixa något annat. Sedan ska jag äntligen ta en lång dusch, byta sängkläder och avsluta kvällen med en kopp te.

Kollar ikapp Bachelor avsnitt som jag har missat och ska fortsätta med det innan sovdags. Jag måste skriva ett inlägg om vad jag egentligen tycker om årets serie för det är mycket som händer. Fy jag hade aldrig personligen velat vara med på tv och har tackat nej till sådana erbjudanden. Har blivit kontaktad om tre olika program som jag sa nej till och det är jag idag tacksam över. 

 

//PUSS

16 comments / Add your comment below

  1. Skönt att du mår bättre, men visst är det fortfarande 2 feberfria dagar som krävs för att man ska få gå tillbaka till jobbet? Kram

  2. Stackars dig som varit sjuk. Skönt att du är på bättringsvägen. Fortsätt krya på dig!

    Vilken mysig hall du har.

    (Sent) Svar: Tack för gratulationen! <3

    Önskar dig en fin helg.
    Kram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan