Personlig, Samarbeten, Vardag

Sex tips för att komma igång med träningen

– I samarbete med Solo –

 

Jag fick äran att välja ut ett träningsset från företaget Solo.

Väldigt roligt erbjudande eftersom jag älskar att träna och speciellt i snygga träningsplagg. Efter att ha kikat runt på deras hemsida fastade jag för ett grått set och den landade på posten förra veckan.

I helgen satte jag på mig plaggen i samband med en långpromenad och tränade även på utegymmet. Då passade jag på att fotografera mitt nya set i olika vinklar för att visa er om hur den sitter.

 

 

Materialet är väldigt mjukt med mycket stretch och är sömlös.

 

 

Perfekt passform och sitter som smäck

Denna sport-bh har avtagbar vaddering i kuporna och tightsen har hög midja. Något som jag verkligen gillar och dessa snygga träningsplagg sitter som smäck. Det här måste vara dom bekvämaste träningskläderna jag någonsin har använt och kan även använda dom som mysplagg. 

 

 

Träningsvecka 16

Nu är jag inne på träningsvecka 16 och det känns bättre än någonsin. Kroppen känns starkare och piggare trots att jag är konstant trött. Men hade jag inte tränat hade jag varit betydligt svagare och inte orkat med någonting. 

 

 

Mina tips till er som vill komma igång med träningen.

 

– Börja med att prova på olika träningsformer för att känna av vad som passar just dig.

– Ta inte i för mycket i början för då kan du lätt tröttna. Utan öka istället med tiden utan en massa krav.

– Variera träningen med kondition för det hänger ihop.

– Nu när man inte ska gå på gym så finns det en hel del appar att använda. Jag brukar träna via appen “Träningspass” och söka på “träna hemma” via youtube.

– Lyssna på peppande musik för det ger mycket mer energi under träningen.

– Unna dig med snygga träningskläder som dessutom är bekväma. Då blir hela träningen genast mycket roligare och mitt tips är träningskläder från Solo.

 

Bilden här ovanför fick en helt annan färg under fotograferingen och tyckte att det blev häftigt. Övriga bilderna stämmer iallafall med verkligheten. 

 

 

Ett erbjudande till er som ni inte får missa!

Jag har en rabattkod till er som ger 15% rabatt på hela sortimentet. Ange kod: MightyNetti15 i kassan. Just nu har Mighty Solo en vårkampanj med 10% extra rabatt. Använder du min rabattkod och köper ett set får du automatiskt ytterligare 10% rabatt på hela ditt köp. Du får alltså 25% rabatt på hela köpet och det får du inte missa. 

 

 

– I samarbete med Solo –

 

//PUSS