Saker som hände under helgen

Då är vi igång på en helt ny vecka!

Redan måndag morgon och vart tar tiden egentligen vägen? Min helg har bara varit lugn och skön. I fredags kväll spenderade jag nästan hela kvällen i köket då maten tog tid att laga. Sedan blev det en hel del disk och eftersom jag inte har någon diskmaskin tar det tid att handdiska allt. Avskyr att ha disk och därför diskar jag alltid direkt. I lördags blev det städning, tvättade kläder, lagade mat, kollade på youtube och fotograferade flera olika outfits. Glömde tillägga att jag köpte hem tulpaner i fredags. Det var tulpanens dag i onsdags men köpte mitt istället till helgen. 

 

 


Det fick bli vita och ljusrosa färger och nu har jag vårkänslor. Förra veckan hörde jag fågelkvitter tidigt på morgonen som förknippades med våren. Fortsätter vädret såhär så kommer det garanterat att börja blomma snart.

En annan sak!

Det är angående min personliga almanacka. Varje vecka har jag ett nytt citat i almanackan och här får ni se från förrförra veckan och från förra veckan. Älskar citat och kommer att dela med mig av dom varje vecka.

 

Översättning till svenska: Var alltid dig själv såvida du inte kan vara en enhörning, var alltid en enhörning. 

 

Översättning till svenska: Låt äventyret börja.

Ska visa er veckans citat senare i veckan.

 

Här fick ni se några bilder från helgen.

Kaninerna har fått skutta runt och myst i soffan. Ungarna lägger sina gossedjur på udda ställen. Som exempel i en ljuslykta som ni ser på bilden i början av kollaget. I söndags var vädret kanon och tog mig en långpromenad i solen. Blev sedan jätte sugen på rödbetssallad med köttbullar på rostat bröd. Det blev min lunch igår efter promenaden. 

 

 

Okej för många förknippas köttbullar med rödbetssallad med julen. Men jag kan äta det året runt för det är så himla gott.

Nu avrundar jag detta inlägg med att önska er alla en bra start på denna nya vecka. Vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS 

 

17 comments / Add your comment below

  1. Jag håller verkligen med om disken, skulle aldrig klara av att lämna. Eller ja, det skulle jag väl, men jag skulle aldrig göra det. För jag föredrar att börja morgonen rent! 😀

    Jag har förresten också citatfunktionen i min kalender 😀 Ska visa min kalender så småningom också, det är så kul tycker jag, med papperspyssel och sånt 😀

  2. Sista tulpanerna jag köpte kunde stå och höll sig superlänge. tulpaner är så vackra blommor. De ger så mycket liv särskilt de kalla månaderna.

  3. Härligt att hinna med så mycket under helgen och det var verkligen ett fantastiskt promenadväder! Hoppas du får en riktigt fin vecka nu vännen! Kramar ?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.