Outfits, Personlig, Vardag

Rent och organiserat

Igår när jag kom hem från jobbet fick jag ett städryck!

 

Fast den här gången gällde det mitt kylskåp som såg ut som en katastrof. Har haft tankar om det ett tag men var så seg under semestern och sköt upp det. Så igår fick jag nog och tog äntligen tag i det. Vilket är så skönt nu efteråt för det är inte nice med ett smutsigt och oorganiserat kylskåp. Därför blev det ingen bloggning igår för efter städningen hade jag annat att göra.

 

 

Gårdagens outfit som blev färgen beige från topp till tå. Förutom solglasögonen som fick bryta av allt det neutrala.

Idag när jag kom hem från jobbet och öppnade kylen för att ta ut en vattenflaska. Alltså det var så nice att se ett skinande rent och organiserat innehåll i kylskåpet.

 

 

Imorgon efter jobbet går jag åter igen på semester och det ska bli så skönt. I helgen ska jag passa på att städa ännu mera innan sonen kommer på måndag. Funderar också på att ta en promenad ut i skogen och plocka blåbär. Kan tänka mig att blåbären är riktigt stora nu efter allt regn. Då kanske det får bli en blåbärssmulpaj med vaniljsås på måndag som ett firande till min tredje semestervecka.

 

Det var allt för mig denna torsdag och vi ses senare mina finaste!

 

 

//PUSS