Recensioner – Clinique moisture surge

– I samarbete med Buzzador –

Testar produkter från Buzzador

Jag är medlem i influenser-företaget Buzzador där jag får chansen att testa på produkter i utbyte mot ärliga recensioner. Något som är väldigt kul och det här är första gången för mig eftersom jag är helt ny där. Men för ett tag sedan fick jag hem en efterlängtad hudkräm från Clinique och den har jag testat på nu under en tid. 

 

 

Om produkten

Har genom åren provat på många hudvårdsprodukter från både billiga och dyra märken. Nu har jag under en tid testat en hudkräm från Clinique och den ska jag berätta lite mer om för er.

Produkten heter Clinique Moisture Surge och den binder fukten i huden för en otroligt fräsch, fyllig hud med frisk lyster. Fukten bevaras nonstop i 72 timmar och även efter rengöring. Formulan är oljefri och passar alla hudtyper. Den kan användas både under eller över makeup, eller som en 5-minuters ansiktsmask.

Efter att ha läst mer om denna hudkräm blev jag väldigt taggad över att få prova på den.

 

Mina personliga recensioner:

Jag personligen gillar den här hudkrämen. Formulan känns så svalkande och fräsch på huden och ger väldigt mycket fukt. Känns som att den passar till alla årstider vilket är jättebra. Tycker att krämen ger smått utjämnande effekt på huden och en slätare känsla. Jag använder den både morgon och kväll efter min rengöring varje dag. Är som sagt väldigt nöjd med produkten och kommer garanterat att fortsätta använda den.

 

  

 

Clinique gör mig aldrig besviken!

Jag är som sagt väldigt nöjd över denna hudkräm från Clinique och därför rekommenderar den varmt.

 

– I samarbete med Buzzador –

 

//PUSS

14 comments / Add your comment below

 1. Hur är din hud normaöt sett? Torr, fet, normal? Jag är torr. Tror du den funkar?
  Hur luktar den? Doftar den mycket? Jag är doftkänslig.

  Kramis

  1. Min hy är väldigt fet men eftersom den här ger mycket fukt passar den alla hudtyper. Någon speciell doft känner inte jag men brukar inte lägga märke till sånt. Bara om det doftar extremt. Kramis

 2. Den ser riktigt skön ut 😀
  Sökte oxå för den men fick den inte men inte så konstigt då jag inte varit så aktiv 😀
  Hoppas den gör vad den ska för vackrare kan du inte bli av den

  Kram ♥

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.