Outfits, Vardag

Pumpor inför halloween

Söndag igen och snart en ny vecka.

Det är så många som redan har börjat pynta inför halloween och snart är vi där. Jag har aldrig tidigare brytt mig om halloween och framförallt det här med pynt. Men i år har jag köpt hem några ljuslyktor som föreställer pumpor. Två små till vardagsrummet och en större till hallen.

 

 

Men det får räcka för min del eftersom det ändå inte blir något firande hos mig. Barnens far brukar ha en stor halloweenfest varje år med sina grannar för dom älskar den högtiden. Både vuxna och barn brukar klä ut sig extremt och kör verkligen all in. Min dotter har visat bilder från tidigare år och det ser riktigt roligt ut. Jag kommer istället att sitta hemma ensam med mina pumpor men det gör mig inget. Är ändå alltid så trött under helgerna och behöver vila upp mig.

 

Gårdagens outfit och en bild på när jag provar en hatt. La cucaracha la cucaracha haha.

 

Nu till gårdagen!

Igår kom jag hem sent på eftermiddagen efter en natt ute på landet hos en vän. Var även på en runda på stan och kikade runt i olika butiker. Älskar att gå runt alldeles själv i lugn och ro. När jag kom hem dök mina barn upp senare på kvällen och stannade kvar hos mig. Så mysigt! Nu när barnen har blivit så stora får dom göra som dom vill. Vill dom vara hos pappa någon dag extra eller varför inte stanna veckan ut. Nu får barnens göra exakt dom vill och känner för. Annars gjorde vi inget speciellt igår kväll förutom att vi åt lite gott och kollade på youtube. Idag ska jag greja lite hemma och bara ta det lugnt. Ska bland annat surfa lite på nätet och kolla efter inspiration inom inredning. Mio har fått in så mycket fint och jag vill typ ha allt från deras katalog. Annars kollar jag mycket på hemnet.se där jag får mycket inspiration från både hus och lägenheter som ligger ute. Hade jag haft möjlighet vore det underbart att flytta in i något helt nytt. Alltså helt nyrenoverat! Kollade även in LB-Hus där det finns så fina nybyggda hus. Älskar hus med fönster från golv till tak och har nu hittat mitt drömhus.


Imorgon är det en ny arbetsvecka som väntar och därför vill jag ha en lugn dag som avslutning på denna helg.

Önskar er alla en härlig dag och vi ses senare mina gullisar!

 

//PUSS

 ♥