Inspiration, Samarbeten

Presenttips: En personlig nyckelring

– I samarbete med Getperson.se –

Det här med att köpa presenter till någon kan ibland vara väldigt svårt.

Även när man känner personen väldigt väl som en nära vän eller en familjemedlem. Att hitta något personligt brukar många oftast uppsatta som allra mest. Som exempel något med en personlig gravyr på. Nyckelringar använder dom flesta idag och det är något som man alltid bär med sig när man lämnar hemmet. Därför vill jag tipsa er om ett presenttips! Det är fina nyckelringar som du hittar hos getpersonal.se där du även kan gravera in något personligt.

Här ser ni några av mina favoriter som jag har plockat ut från deras hemsida.

 

 

En nyckelring som ger nyckelknippan ett snyggare utseende.

Det är även ett måste för dom som har svårt för att hålla reda på sina nycklar. Med hjälp av nyckelringen får man alla nycklarna samlade samtidigt som det blir lättare att hitta dom som exempel i en rörig väska. Därför är det roligare att man även kan göra nyckelringen mer personlig genom att dekorera den med eget motiv eller tryck.

Här ser ni ett exempel om hur det går till!

 

 

 

Håller ni med om att det här är en rolig idé?

Hos getperson.se hittar du nyckelringar som passar både för damer och herrar i olika modeller efter personens personlighet. Som exempel trendiga, nätta modeller i roséguld, en lastbil för lastbilsförare eller ett fyrklöver för någon som behöver extra tur i sitt liv. Det finns som sagt något för alla. Man kan dessutom välja valfritt material som äkta silver eller slitstarkt stål. Därför kan man förvänta sig att produkten kommer att hålla i många års intensivt användande.

Vilket jag personligen tycker är väldigt bra. Man vill ändå ge bort något som håller i många år framöver och dessutom är personlig. 

 

– I samarbete med Getperson.se –

 

//PUSS