Outfits, Vardag

Praktiska accessoarer

” Inlägget innehåller annonslänkar “

 

Igår blev det en bloggfri dag!

Eftersom jag inte kom in på bloggen fören sent på eftermiddagen. Jag vet inte om det berodde på mitt nätverk som då var extra segt eller om det var någon slags uppdatering. Men nu är jag tillbaka och idag visar jag en outfit.

 

 

Måste snart fotografera bilder inför en ny header för min nuvarande känns lite för somrig. Hade tänkt göra det i helgen som var men det var alldeles för mulet ute. Vill inte ha gråa och trista bilder och får hoppas att det blir soligare nästa helg.

 

 

Mina praktiska accessoarer!

Den här magväskan använder jag alltid när jag ska handla. Får plats med mobilen, bankkort, nyklar och inköpslista samtidigt som jag har fria händer och armar. Snygg är den också och har fått många komplimanger för den. Keps är också perfekt till mina dåliga hårdagar eller om jag inte orkar anstränga mig. Det är mina två praktiska och smarta accessoarer. 

 

Jeans finns här // T-shirt finns här // Bum Bag finns här // Jeansjacka finns här // Halsband finns här 

Igår tog jag annars det väldigt lugnt eftersom lördagen bestod av storstädning och en massa andra saker. Det är alltid skönt att avsluta helgen på ett lugnare sätt för att samla på sig ny energi. 

Önskar er alla en bra start på denna nya vecka och vi ses senare mina finaste!

//PUSS