Inspiration, Mode

Plagget som passar till allt

Det finns många tjejer som jag inspireras av.

Dom följer jag på Instagram men nu ska jag berätta lite mera om en speciell tjej. Det är en person som jag har inspirerats av en längre tid och det är Lovisa Worge. För er som inte vem vem hon är? Hon är Bianca Ingrossos assistent och man får se henne en hel del i Wahlgrens Värld. Följer henne på som sagt på Instagram där hon lägger upp bland annat sina snygga outfits.

Inne på gina tricots hemsida ser man en hel del inspirerande Instagram bilder med deras sortiment. Det var där jag hittade den här bilden på Lovisa Worge med dessa snygga city shorts.

 

 

En riktigt snygg outfit!

Här har hon på sig ett par svarta city shorts som hon matchar med ett vit topp, svart blazer och coola solglasögon. Att hon hade knutit toppen gjorde att det blev en extra fin detalj. Väldigt enkelt och snyggt. Jag personligen skulle matcha dessa shorts med både bastoppar, stickade tröjor, söta blusar och rockiga t-shirts. Sneakers, klackar eller ballerinas. Jeansjacka, blazer eller en skinnjacka. Shortsen passar verkligen till allt! Skulle även kunna tänka mig att lägga till några fina accessoarer som en väska, smycken och en scarf runt halsen eller byxlinningen. 

Här har jag plockat ut hela Lovisas grymma outfit med länkar till vardera produkt.

 

Topp finns här // Blazer finns här // Shorts finns här // Solglasögon finns här

 

Äntligen är dom snart mina!

Varje gång jag kikar in på gina tricots hemsida är dessa city shorts slutsålda. Men igår hade jag en sådan himla tur att dom fanns just då i lager när jag kikade in. Dessutom i just min storlek och då var jag snabb med att klicka hem dom. Äntligen är shortsen snart mina och ser fram emot att få matcha dom på olika sätt under hela våren.

Känner mig annars inte direkt bekväm i korta shorts utan föredrar mer längd. Men allra snyggast är knälångt enligt mig inför varmare tider!

 

//PUSS 

 

This post contains adlinks from Adviral

 

1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6. / 7.