Inspiration, Skönhet, Tips

Pixi + Hello Kitty

” Inlägget innehåller annonslänkar ”

Nu har jag hittat något riktigt gulligt och det handlar om en fixerings spray som får sminket att sitta längre. Det gulliga är själva förpackningen och vi säger HELLO till: Pixi + Hello Kitty Makeup Fixing Mist!

 

 

Jag har väldigt länge gillat produkter från märket Pixi och har använt en hel del genom åren. När jag upptäckte att Pixi har några produkter med Hello Kitty så blev jag kär. Har ingen aning om hur länge dessa produkter har funnits men vill ändå tipsa er om en som jag har köpt.

 

Hello Kitty Makeup Fixing Mist

 

Det är en återfuktande setting spray som både fixerar och ser till att makeupen sitter längre. En vegansk formula som innehåller rosenvatten och grönt te. Det gör att huden balanseras, ger fräsch lyster och lugnar huden. Innan användning ska man skaka flaskan ordentligt och spraya en bit från ansiktet efter sminket är på plats.

 

 

Söt flaska

 

Tycker att korken på flaskan är så himla söt som föreställer Hello Kitty och jag vet att det liknar barnsmink. Men det är ingen barnsmink utan det är bara förpackningarna som ser lite barnsliga ut. Det är alltså samma lyxiga innehåll som original Pixi men med en sötare utsida.

Ni måste bara se övriga sortimentet med Hello Kitty som också är hur gulliga som helst. Ja det blir ordet “Kawaii” som betyder söt och gullig på Japanska.

 

 

Lite kort historia om Hello Kitty

 

Jag kan inte låta bli att dela med mig av lite historia om den lilla söta katten.

Hello Kitty skapades år 1974 och kallades för “den vita kattungen” under första året. Japanska designen Shimizu Yukko var kvinnan som skapade Hello Kitty som figur från början. Sedan dess har den lilla söta vita katten eskalerat och blivit framgångsrik världen över. Ja ni har ju sett kattens ansikte i allt möjligt som exempel kläder, böcker, accessoarer och pennvässare. Idag hittar vi även Hello Kitty i badrumsprodukter, makeup, tv-spel och mycket mer. Hello Kitty ägs av varumärkesägaren Sanrio och år 2014 sa ägaren att Hello Kitty är en tecknad figur, en liten flicka och en vän. Inte en katt.

 

 

Mina recensioner

 

Jag personligen tycker att denna setting spray är riktigt bra och tycker att sminket håller sig bättre över dagen. På jobbet har jag inte mycket smink på mig men vill ändå att det lilla ska hålla. Sprayen doftar gott och känns fräsch samt att det räcker med ett par sprut. Ni hittar denna setting spray här <—

 

 

//PUSS