Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Pilot solglasögon

– I samarbete med Vonvilo –

Klassiska solglasögon

Jag personligen gillar klassiska och tidlösa solglasögon som passar till allt. En glasögonmodell som passar mig bäst är pilot modellen. Något som jag har använt i många år och kommer förmodligen att fortsätta med det. Själva pilot modellen är klassisk och går aldrig ur tiden. Därför trots nya trender kan man alltid använda solglasögon i denna modell. Något som är en bra investering. 

 

 

Förutom mig så passar denna modell alla ansiktsformer. Har aldrig sett någon som inte passar i denna modell. Men vill man sticka ut en aning så kan man alltid välja denna modell i en annan färg. Något som kan kombineras med klassiska svarta. 

 

Solglasögon från vonvilo.se 

 

Ger bra skydd mot Uv-strålning

En blå färg är aldrig fel och vill man vara extra trendig så kan man välja säsongens hetaste färg. Jag kör alltid klassiskt men kombinerar gärna trendigare till lägre priser. Har faktiskt ingen aning om hur många solglasögon jag har samlat på mig genom åren. En blandning mellan dyrare och billiga priser. Hos Vonvilo.se hittar du bland annat pilot solglasögon som passar både kvinnor och män. Visste ni att denna modell utvecklades i mitten av 30-talet? Kändisar som Elvis Presley och Tom Cruise är några av alla kändisar som använt dessa solglasögon. Annars är det viktigt att skydda ögonen från Uv-strålning som ger risk för synskador. Deras solglasögon har 100% skydd mot solens Uv strålning oavsett årstid. 

 

 

Jag använder solglasögon regelbundet varje sommar och är noga med att skydda mig. Samtidigt är solglasögon en snygg accessoar som lyfter en hel outfit. Bär jag en neutral outfit så får stilen en lyft och är jag uppklädd så dämpas det en aning. Ja man vill ju inte sticka ut alldeles för mycket vid vissa tillfällen. Därför älskar jag denna pilot modell som alltid passar till allt.

– I samarbete med Vonvilo –

 

//PUSS

♥ 

5 comments / Add your comment below

  1. Sicken snygging! Du passar verkligen i den modellen vännen! Jag har nog aldrig riktigt hittat “min” modell på solglasögon utan varierar lite från säsong till säsong. Pilot modellen är ju dock en riktig klassiker. Hoppas du har haft en bra dag och får en fin kväll. Stor kram vännen 💖

  2. Älskar solglasögon. Så snygg accessoar men också så skönt att ha när det är soligt ute. Mina ögon är så känsliga haha.
    Så snygga dom var, älskar att de är svarta 😍 kram!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan