Personlig almanacka

Fick panik!

Igår när jag bläddrade igenom min almanacka fick jag panik. Upptäckte att det redan är första advent nästa söndag och året börjar närma sig sitt slut. Det betyder också att det är dags att beställa en ny almanacka inför nästa år. Förra året beställde jag min från personligalmanacka.se då jag valde Therese Lindgrens tema.

Såhär ser den ut!

 

Något helt nytt!

Nästa år vill jag ha något helt nytt och kollade igenom nyheterna bland deras teman. Det är fyra stycken och herregud så fina dom är! Har en sådan beslutsångest över vilket tema jag ska välja? 

 

 

Snälla hjälp mig med mitt val och här får ni se lite närmare på en i taget.

 

Nummer 1.

 

Nummer 2.

 

Nummer 3.

 

Nummer 4.

 

Det vore jätte roligt om ni kunde rösta på vilken av dessa fyra teman är finast? Kommentera eran röst i kommentarsfältet och jag kommer att bli så himla tacksam över era röster.

Vilket tema är finast?

 

//PUSS

 

“Annonslänk”

Nu börjar det stora rean hos Ideal off Sweden!

50% rabatt på hela sortimentet och få ytterligare 20% extra rabatt. Alltså 70% på ett helt köp och det är helt galet! Du kommer direkt till erbjudandet genom att klicka här <—

Kan tänka mig att många shoppar där just nu så skynda att fynda innan dina favoriter tar slut! Jag har nyss gjort en riktigt bra affär hos Ideal of Sweden.

 

20 comments / Add your comment below

  1. Jag tyckte mest om nummer 1 och nummer 3, men hade troligtvis beställt nummer 3. Måste också köpa en ny almanacka snart 🙂 ha en fin torsdag, KRAM!

  2. ja tiden går så fort o även om man längtar efter 1 advent .
    så väntar vi me pynta lite till . kanske ute belysningar det är mysigt när vädret är såhär

  3. Gillar trean bäst. Måste också snart beställa en ny almanacka. Vill helst ha samma tema på nästa år som på den jag har nu. Valde en bild från Jonna Jinton som jag var så himla nöjd med. Också den från personlig almanacka.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan