Personlig

Personlig almanacka

Fick panik!

Igår när jag bläddrade igenom min almanacka fick jag panik. Upptäckte att det redan är första advent nästa söndag och året börjar närma sig sitt slut. Det betyder också att det är dags att beställa en ny almanacka inför nästa år. Förra året beställde jag min från personligalmanacka.se då jag valde Therese Lindgrens tema.

Såhär ser den ut!

 

Något helt nytt!

Nästa år vill jag ha något helt nytt och kollade igenom nyheterna bland deras teman. Det är fyra stycken och herregud så fina dom är! Har en sådan beslutsångest över vilket tema jag ska välja? 

 

 

Snälla hjälp mig med mitt val och här får ni se lite närmare på en i taget.

 

Nummer 1.

 

Nummer 2.

 

Nummer 3.

 

Nummer 4.

 

Det vore jätte roligt om ni kunde rösta på vilken av dessa fyra teman är finast? Kommentera eran röst i kommentarsfältet och jag kommer att bli så himla tacksam över era röster.

Vilket tema är finast?

 

//PUSS

 

“Annonslänk”

Nu börjar det stora rean hos Ideal off Sweden!

50% rabatt på hela sortimentet och få ytterligare 20% extra rabatt. Alltså 70% på ett helt köp och det är helt galet! Du kommer direkt till erbjudandet genom att klicka här <—

Kan tänka mig att många shoppar där just nu så skynda att fynda innan dina favoriter tar slut! Jag har nyss gjort en riktigt bra affär hos Ideal of Sweden.