Packar och spacklar väggar

Nämen hej på er mina finaste!

Har haft en liten paus från bloggen i några dagar. Började mina dagar med att samla energi ute på landet hos en vän. Åkte hem i lördags och då blev det även en sväng förbi Biltema och Bauhaus. Behövde lite material till mina väggar som har fått sig lite skador av kaninerna. Just nu består hela hemmet av ett stort kaos med flyttkartonger, säckar och grejer överallt. herregud vad man samlar på sig genom åren!

 

En outfit från i lördags ute på landet innan jag åkte hem. Övriga dagar bodde jag endast i mysplagg. 

 

 

En sallad i solen

I lördags på hemvägen blev det en sväng förbi Biltema och sedan Bauhaus vid Marieberg köpcenter. När jag var klar med mina ärenden hade jag en bra stund kvar innan bussen gick hemåt. Då vandrade jag runt i köpcentret och faktiskt så shoppade jag ingenting. Vill inte samla på mig mer saker innan flytten och därför fick det bli fönstershopping. Köpte mig en sallad från sallandsbaren inne på Coop och satte mig ute i solen inväntan på bussen. 

 

 

Byggmaterialet

Här är all byggmaterial som jag köpte och har haft användning av sakerna. Det blev även en ny toalettborstehållare eftersom jag vill slänga min gamla. Hittade också självhäftande krokar som blir perfekt till badrummet i nya lägenheten.

Har varit duktig med att spackla väggarna där kaninerna har tuggat och nu fattas bara fiberväven som kommer imorgon. Har äntligen fått bort alla skruvar från väggarna och även spacklat hålen så nu är hålen borta. Hittills har jag som sagt fått mycket gjort men det finns fortfarande en hel del att göra innan flytten. Har ingen aning om jag hinner blogga imorgon men återkommer så fort det finns tid för det.

Föresten!

Tusen tack för alla era frågor från föregående blogginlägg. Ni får självklart ställa flera frågor ifall om ni har missat det. Men kommer förmodligen inte att hinna ta tag i svaren fören efter flytten.

Önskar er alla en fortsatt härlig kväll och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

23 comments / Add your comment below

 1. Vad duktig du är som fixar och donar där hemma. Trist att kaninerna förstört men sånt är ju livet. All lycka till nu med flytten och allt. Det ska blir kul att följa dig på nya boendet.

 2. Sallad i solen låter inte alls helt fel! 🙂
  sv: Tack snälla, blev väldigt nöjd själv. Inspirerade en vän så pass att jag fick fota henne i dag, i en annan färg och tolkning, delade några av bilderna i senaste inlägget om du är nyfiken. Kram <3

 3. Ja men att man kan samla på sig prylar snabbt 😅tycker jag rensar för jämnan.så kul att få följa din flytt -resa 😚kram

 4. Fönstershopping kan ju verkligen vara kul det också, man kan gå och drömma sig bort lite! :> Roligare att handla lite nya grejer sen efter flytten kanske?! KRAM <3

 5. BÄSTA med att flytta =D… man får chansen att rensa! Sen kan man börja om på nytt och eventuellt jobba på att man verkligen köper det man verkligen vill ha i sitt hem hädan efter<3 Allt jag har i mitt hem känner jag att jag verkligen vill ha och om det blir en flytt till så är det de grejerna jag vill packa å ta med också =)

 6. Sv; Tack så mycket! 🙂 Jag blev riktigt nöjd med bilderna själv. Men man har ju super bra förutsättningar att lyckas när man har nått enastående att fota, och Sofi (som hon heter på bilderna) är otroligt fotogenisk. 🙂 Kram <3

 7. Så mysig helg och vila!! Du kan behöva en bresk mellan flytt. Så tråkigt men ett måste att fixa hål och skador. Nu börjar snart något nytt =)
  Ha rn bra dag
  Kramiz

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan