Outfits, Vardag

Stickat set till hösten

I helgen som var fotograferade jag en hel del bilder!

Hade fulladdat systemkameran och cyklade sedan ner till ett ställe där jag tog en del bilder. Var där i säkert en och en halvtimme och inte konstigt att batteriet var lågt när jag kom hem. Skulle då enligt planerna fortsätta att fotografera flera outfits men hann dock fånga en enda bild innan batteriet dog. Här är ett set som består av en svart stickad kjol och en svart stickad tröja med ballongärmar. Resten av bilderna fick jag så ta med telefonen och dom får duga trots den dåliga bildkvalitén.

      

 

Godmorgon finisar!

Älskar detta set som kommer ifrån Zara och har även ett annat set som jag måste fotografera nu i helgen. Tyckte att jag ville ha något färgglatt på benen till allt det svarta och gillar verkligen färgen på dessa strumpbyxor. En perfekt höstfärg och hittade dom inne på Lindex för ett tag sedan. Stövlarna kommer ifrån Nelly men dom har några år på nacken. Skulle jag gå ut såhär blir det även en beige ullkappa över det hela. 

 

Tjoho idag är det fredag och det känns väldigt skönt!

Bästa dagen på hela veckan enligt mig! Idag blir det veckans sista arbetsdag, sedan kanske en runda på stan om jag har energi till det. Då menar jag några ärenden och ingen krogrunda haha. Har ju barnen hos mig. Men bara om jag kan smita lite tidigare från jobbet för jag vill vara hemma i tid. Sedan ska vi handla inför helgen och på kvällen blir det fredagsmys.

Önskar er alla en härlig fredag och vi ses senare mina finaste!

 

  //PUSS 

This post contains adlinks from Adviral

 

Natur / Svart / Röd / Gråmelerad / Grön / Lila / Gul / Rosa / Blå / Rutig / Brun