Allmänt

Osynlig tandställning har många fördelar

Har du länge funderat på att korrigera dina tänder, men varit tveksam på räls tandställning?

Numera finns det andra  alternativ  för att korrigera dina tänder på. Till vuxna finns idag transparenta tandskenor som ett alternativ till traditionell tandställning. Denna typ av tandreglering kan DR SMILE hjälpa dig med. På deras hemsida kan du dessutom hitta tandställning före & efter bilder för att få en uppfattning om hur de fungerar. Bland de fördelar som finns med denna typ av tandställning har du en uppenbar fördel. Det är att osynliga tandställningar är diskreta. De är knappt synliga för andra, vilket kan vara mycket fördelaktigt för dig som inte vill att deras tandreglering ska synas. 

Osynliga tandställningar är vanligtvis mer bekväma än traditionell tandställning. Skenorna  är gjorda av ett flexibelt plastmaterial som heter ClearQuartz® och tillverkas i Tyskland och USA. Dessa är även avtagbara och tas av vid måltider samt  rengöring av tänderna, dessutom irriterar skenorna inte tandköttet eller insidan av kinderna. .  

DR SMILE använder sig av modern teknologi, såsom 3D-skanning och planering, vilket kan ge dig en tydlig bild av hur dina tänder kommer att se ut efter behandlingen och hur lång tid det kommer att ta. 

Vad kostar det med en tandställning? 

Du kanske funderar över kostnaden för en tandreglering? Priset på just din behandling beror helt och hållet på din komplexitetsnivå. En enklare reglering har så klart en lägre kostnad än vad en mer komplex tandreglering har. Om du väljer DR SMILE ingår det en hel del i priset. Du fårkomma på en 3D-scanning och  första konsultation, utan krav på att gå vidare med behandlingen. Sedan ingår även skräddarsydda  tandskenor med medicinskt stöd och tillsyn under hela din behandling.  

Tandskenor som är osynliga 

Hos DR SMILE kan du boka en kostnadsfri konsultation  för att få ytterligare information om behandlingen och vilket resultat de kan erbjuda dig. . Denna tandreglering kan ge likvärdiga  resultat som traditionell tandställning, utan att synas för andra. Skenorna är transparenta och syns inte när du ler eller pratar. Du kan även ta av skenorna vid behov vilket ger dig extra flexibilitet  och bekvämlighet. 

Skräddarsydd tillverkning av skenorna garanterar  perfekt passform. Denna personliga anpassning är avgörande för att säkerställa bästa möjliga resultat. Under behandlingens gång byts dessa skenor regelbundet ut för att gradvis och smidigt flytta på tänderna till önskad position . 

Få hjälp hos DR SMILE 

DR SMILE är ett bra val när du ska sätta in en osynlig tandställning. De har flera ortodontister och tandläkare som är specialiserade på aligner-behandlingar. De har dessutom inga dolda kostnader, det pris som uppges är vad  som ska betalas. DR SMILE har också en nöjd kund garanti! Om du är intresserad av att veta mer om osynliga tandskenor, besök gärna deras sida där du kan läsa mer och även boka en kostnadsfri konsultation.