Nyårsdagen med tre rätters middag

Dagarna går så fort och därför blev inlägget om nyårsdagen väldigt sen.

Ni hittar inlägget här <– om nyårsafton ifall ni har missat den. Där beskrev jag lite mer om vart vi var och hur vi hade det. Vi bodde som sagt på ett hotell i två dygn där vi firade både nyårsafton och nyårsdagen.

När vi vaknade på nyårsdagen blev det först en lyxig hotellfrukost. Sedan var vi på spa, åt lunch och tog en längre promenad på stan. Kom på att jag även har visat bilder från den dagen innan det blev kväll och ni hittar inlägget här <—.

Men nu åter till våran kväll!

På kvällen blev det en tre rätters middag på hotellet och här får ni se några bilder på maten som vi åt.

 

Förrätt.

Varmrätt.

Efterrätt. 

 

Här var min kvälls-outfit på nyårsdagen. Det blev ett par glansiga, svarta jeans med hög midja, en svart skjorta och en massa smycken. 

 

Dessa bilder fotograferades på en annan våning på hotellet innan middagen.

 

 

Våran våning hade mycket finare inredning än förgående och här ser ni bilder därifrån.

 

 

Hur var middagen?

Middagen var väldigt god och speciellt efterrätten. Det var bland annat glass och den glassen måste vara den godaste jag någonsin har ätit. Synd bara att det var så lite haha. Annars kändes det lyxigt att avsluta nyårshelgen på det sättet. Efter maten tog vi en promenad och sedan kollade vi på film tills vi somnade.

Nu har jag bara ett inlägg kvar från denna helg. Då ska ni få se bilder på all inredning från hotellet och hotellrummet. Alltså det här är den finaste hotellet jag någonsin har sett och därför vill jag visa bilderna i ett separat inlägg.

Önskar er alla en härlig lördag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS 

 

This post contains adlinks from Adviral

 

 

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12 / 13 / 14 / 15 / 16 / 17 / 18 / 19

29 comments / Add your comment below

  1. Vilket vackert hotell och utsmyckningen de hade. Måste säga att du passade in bra i den miljön ❤ Låter som ni hade det urmysigt och maten såg hur läckert ut som helst ❤

  2. Jag unnar mig alltid på fina hotell och kostar på mig detta lyx som stora rum bl.a. , är ju inte för intet att jag har ExklusivaMoi liksom ;)… livet är för kort att sukta efter saker, se till att förverka dem vetjaaa!!! HÄRLIGT att du fick avsluta ett år och påbörja ett annat på detta vis iaf<3 GOD FORTSÄTTNING, kramen damen =)

  3. En natt har jag sovit på det hotellet med maken när när jag med honom på turne. Minns att jag älskade att hotellkorridorena var så bredda och att jag tyckte mattan var så fräck. Du verkar haft bästa starten på nya året i Varberg

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.