Skip to content
Inredning, Inspiration, Samarbeten

Nya posters till våren

– I samarbete med Gallerix –

Förändringar med nya posters

Nu när våren närmar sig så vill jag gärna göra några mindre förändringar i hemmet. Det behöver som sagt inte handla om större projekt utan det räcker att byta ut några detaljer. Som exempel tavlor, affischer eller posters. Jag personligen har ramar på väggarna som jag sätter posters i. Det är väldigt smidigt när man vill byta ut då och då.

I samarbete med Gallerix så fick jag äran att välja ut några favoriter till mitt hem. Har även en rabattkod till er som jag delar med mig i slutet av inlägget. Nu har jag äntligen fått hem mina vackra posters från Gallerix.

Här nedanför får ni se mina val och är så himla nöjd. 

 

 

På senaste tiden har jag varit svag för abstrakta motiv. Men nu vill jag testa på naturbilder. Därför valde jag den här gången fyra stycken posters med naturbilder och två ramar i ljust trä. 

 

 

Dessa två naturbilder med beiga färger passar bäst i svarta ramar. Gillar dom väldigt mycket.

 

 

Har länge satsat på beiga toner men ville även testa på något nytt i färg. Då valde jag lila som är vårens trendigaste färg. 

 

 

Tycker att kombinationen med lila och beige är så fint och därför fick dessa sitta i träramarna. Väldigt fina motiv och älskar dessa naturbilder som ger ett lugn i kroppen. Speciellt den högra som föreställer ett lugnt hav vid en strand med berg i bakgrunden. Denna posters heter Thailand at sunset Poster och jag valde storlek 30×40 cm.

 

 

Har inte riktigt bestämt mig för vart dessa ska sitta i mitt hem. Men kommer garanterat att hitta en plats för i helgen ska jag ändra om lite i hemmet.

 

 

Men har iallafall hittat den rätta platsen till dom beiga motiven. Det blev ramarna ovanför tv:n där jag tidigare hade abstrakta motiv. Där passar dom perfekt. 

 

 

En rabattkod

Jag har en rabattkod som ger dig 30% rabatt på ett helt köp hos Gallerix. Ange rabattkod: Anette30 i kassan så dras rabatten automatiskt. Ett utmärkt tillfälle för dig som också vill ha något nytt i ditt hem. Som dessutom inte kostar skjortan. 

 

– I samarbete med Gallerix –

 

//PUSS

6 comments on “Nya posters till våren”

  1. Trodde gallerix gått under jorden typ såå längesedan jag besökte deras butik i täby c som inte finns längre, så fina posters kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *