Personlig, Samarbeten

Nu snackar vi nätdejtning

– I samarbete med Nätdejting.se –

 

Det här med att nätdejta.

Jag personligen har alltid varit lite feg för nätdejting på grund av min fega sida. Eftersom man ser bara någon bild på personen och läser kanske lite text då det kan vara hur påhittat som helst. Men självklart finns det även många seriösa människor där ute som är medlemmar på bra dejtingsajter. Som exempel nätdejtningstips.se där du hittar en guide för olika nätdejtingsidor på nätet. Där kan du även få hjälp att lyckas med nätdejting. Det låter verkligen tryggt och väldigt bra. Kul att det idag finns så många sajter att välja emellan.

 

 

 

Förr fanns det inte alls lika många dejtningsajter som det finns idag.

 

Ett gammalt minne!

Minns hur rädd jag var första gången efter att ha chattat med en kille under en längre tid från någon av dessa dejtingsajter som fanns. Jag och en kompis skulle till Spybar. ”På den tiden bodde jag i Stockholm”. Senare på kvällen dök även han upp med sina kompisar och då fick vi äntligen ses i verkligheten. På det sättet blev allt mer avslappat och vi kände igen varandra genom bilderna som vi hade på våra profilbilder. Efter mötet den kvällen träffades vi några gånger till och det var ett roligt minne.

 

 

Profilbilder och presentations text.

Idag är jag singel sedan fyra år tillbaka och självklart är jag medlem på flera olika sajter. Tyvärr är jag nästan aldrig inne och kollar utan glömmer bort det hela tiden. Men när jag väl kollar så händer det att jag fnissar åt vissa personers profilbilder. Då menar jag på personer som lägger upp selfies med husdjur. Senast såg jag en kille som poserade med en höna haha. Profilbilder som jag däremot inte fastnar för är killar som bara visar en vältränad kropp, använder filters eller som har solglasögon på sig. Helst ska det även finnas flera bilder på personen för då får man en bättre helhetsbild. En bra presentations-text är också en viktig del som dessutom ska kännas både rak och ärlig.

 

 

Kommer jag att gå på någon dejt från nätet?

Ärligt talat så har jag faktiskt ingen aning. Är en person som tror på ödet och tiden får visa sig om hur allt kommer att bli.

Har ni dejtat någon från nätet någon gång? En bra dejt eller något helt misslyckat? Berätta gärna om det i kommentarsfältet.

– I samarbete med Nätdejting.se –

 

//PUSS