Njut av favoritmusiken med ett par Airpods

” I samarbete med teknikdelar.se ”

 

Något som jag har behov av är olika typer av teknikdelar och reservdelar.

Som exempel laddare, kablar, batterier, mobiltillbehör och andra delar som behövs bytas ut ibland. För min del gäller det framför allt kablar till mobilladdare som slits ut väldigt snabbt. Eller om en av kaninerna lyckas tugga sönder kablarna som vi har glömt bort att lägga undan. Det har tyvärr hänt alldeles för många gånger. Har nu hittat hemsidan teknikdelar.se där jag det finns allt som passar mina behov.

Om teknikdelar!

Där finns nordens största utbud av reservdelar och tillbehör till smartphones. Dom startades år 2012 och har väldigt snabba leveranser, stort utbud och låga priser. 

 

 

Vill ha ett par Airpods!

Jag har ett par jättebra hörlurar som jag använder regelbundet på bussen. Eftersom jag lyssnar antingen på musik, podcast eller pratar i telefon. Men skulle vilja ha ett par trådlösa för det är mycket bekvämare om man är ute och promenerar. Funderar på ett par Airpods som är väldigt praktiska. Hos teknikdelar finns det ett stort utbud av Airpods och har kikat runt efter några förslag som ni ser i kollaget. Fastade även för dessa gulliga fodral som finns i olika färger och mönster. Alltså nästa köp som gäller för mig är ett par Airpods och jag vill även tipsa er att kika in hos teknikdelar.se. 

 

” I samarbete med teknikdelar.se ”

 

//PUSS 

13 comments / Add your comment below

  1. Jag har ju ett headset, med stora hörlurar och de är via bluetooth så slipper alla kablar och skit 😉 så jäkla skönt.

  2. Jag har alltid en extra mobilsladd och ett par extra hörlurar hemma 🙂 En sida med snabb leverans, stort utbud och låga priser är ju jättebra <3

    Kram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.