Inspiration, Samarbeten, Skönhet, Tips

Nivea Soft – återfuktande hudkräm för daglig användning

– I samarbete med Nivea –

 

Har nu under en period fått äran att testa på en hudkräm från Nivea.

 

Det är Nivea Soft som är en intensivt återfuktande hudkräm som kan användas på kropp, ansikte och händer. Som är perfekt nu under vintern när huden blir mer torr och behöver då extra fukt. Jag gillar speciellt att formulan sjunker snabbt in i huden utan att kännas kladdig. Känner mig verkligen återfuktad och kan rekommendera denna hudkräm varmt. Innehåller vitamin E och 100% naturlig jojobaolja som ger återfuktning upp till 48 timmar. Passar alla hudtyper vilket är väldigt bra.

Det finns mer information om Nivea Soft på Niveas hemsida.

 

Min kvällsrutin

 

Nu om kvällarna blir jag alltid så frusen och tar alltid en varm dusch innan läggdags. Då är jag även noggrann med att smörja in hela kroppen och lite extra på torraste delarna. Avslutar med att ta på en pyjamas och borstar tänderna innan jag kryper ner i sängen. Så varje morgon vaknar jag med en återfuktad hud och det är så härligt. Har faktiskt inga spår av torrhet som jag annars alltid har under vinterhalvåret.

 

 

//PUSS